Ολοκληρώνεται στο στήσιμο της εμπορικής έκθεσης στην παραλία, για την 8η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας.

Με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώνεται το στήσιμο των περιπτέρων της εμπορικής έκθεσης στην παραλία της Αίγινας, που θα λειτουργήσει στο πλαίσιο της 8ης Γιορτής Φιστικιού. Η παραλία αποκτά σταδιακά τη γνώριμη εικόνα των λευκών περιπτέρων που θα παραμείνουν εκεί για το τετραήμερο της λειτουργίας της εμπορικής έκθεσης, μέχρι την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Για θέματα της εμπορικής έκθεσης και άλλα ζητήματα της γιορτής φιστικιού, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Γιάννης Ζορμπάς, μιλώντας χθες το βράδυ στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, είπε ότι ο αριθμός των περιπτέρων φέτος είναι αυξημένων κατά 20% σε σχέση με πέρυσι.

Σύντομα επίσης αναμένεται να ανακοινωθούν και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν τις μέρες λειτουργίας της εμπορικής έκθεσης, αλλά και των άλλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην παραλία της Αίγινας. Η έναρξη της λειτουργίας των περιπτέρων θα γίνει την Πέμπτη και οι ώρες λειτουργίας είναι 18.00–23.00 και 10.00–14.00.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png