Ο Δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης για την 47η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας. Την Παρασκευή στο 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Κάλεσμα στους κατοίκους της Αίγινας απηύθυνε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, για την 47η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει ο δήμος σε συνεργασία με το νοσοκομείο "Ελπίς". Οι αυξημένες ανάγκες που καλείται να αντιμετωπίσει η τράπεζα αίματος του δήμου κάνει περισσότερο από ποτέ, επιτακτική την ανάγκη για τη συμμετοχή των κατοίκων του νησιού σε αυτή την πρωτοβουλία και την εθελοντική προσφορά αίματος.

"Σκοπός της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι να ενισχύσουμε την τράπεζα αίματος του δήμου μας, καθώς φέτος χρειαστήκαμε 151 μονάδες αίματος από το τέλος του Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα. Από την προηγούμενη αιμοδοσία έδωσαν αίμα 108 αιμοδότες του νησιού. Όπως καταλαβαίνετε έχουμε κάνει μία υπέρβαση αρκετά σημαντική και αυτό δηλώνει την επιτακτική ανάγκη, για όσους μπορούν να δώσουν αίμα, για το οποίο απαιτούνται ελάχιστα λεπτά, αλλά είναι αρκετά σημαντική πράξη για να σώσουν μία ζωή".

Να σημειώσουμε ότι οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους και τον αριθμό ΑΜΚΑ (για τον ΑΜΚΑ δεν είναι απαραίτητο κάποιο έγγραφο, μπορεί να γίνει προφορική αναφορά).

Ο κύριος Μούρτζης ευχαρίστησε το νοσοκομείο "Ελπίς", την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, τη διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας κυρία Μπόγρη για τη διάθεση της αίθουσας, τον πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας κύριο Οικονόμου, την πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κυρία Σαλπαία.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου από 10 π.μ. έως 4 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png