Αγιασμός στον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Αίγινας.

Στον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Αίγινας στην περιοχή της Χλόης, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο αγιασμός για την έναρξη της καινούργιας χρονιάς. Το προσωπικό του σταθμού καλωσόρισε τους γονείς, ενώ τα παιδιά βρήκαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τον καινούργιο για αυτά χώρο με παιχνίδια στο προαύλιο. Μετά τον αγιασμό για τη νέα χρονιά ευχήθηκε ο πατέρας Κωνσταντίνος Σελλάς, ενώ για την προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά του Δήμου και του προσωπικού ώστε να λειτουργήσει σωστά ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός της Αίγινας, μίλησε ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης και η πρόεδρος της επιτροπής κυρία Καίτη Σαλπέα.

Ο κύριος Μούρτζης ανάμεσα σε άλλα είπε ότι η επιλογή των παιδιών έγινε με αξιοκρατικά κριτήρια και σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος. Ευχαρίστησε το προσωπικό, την επιτροπή και τον σύλλογο γονέων για τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει για τη λειτουργία του σταθμού. Είπε επίσης ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν στο σταθμό κάποιες εργασίες για τη διαμόρφωση του χώρου, ενώ για τον παιδικό σταθμό στην περιοχή του Κοντού είπε ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να ανοίξει. Σημείωσε ότι εάν ο σταθμός του Κοντού λειτουργούσε, σήμερα τα 37 παιδιά που έμειναν εκτός του σταθμού της Χλόης θα μπορούσαν να καλυφθούν από το νέο σταθμό.

Τους γονείς και τα παιδιά καλωσόρισε στο σταθμό η κυρία Καίτη Σαλπέα, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και εξήρε την ποιότητα και το έργο του προσωπικού. Επίσης ενημέρωσε τους γονείς ότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες που θα αφορούν στην διαμόρφωση του προαυλίου με νέα παιχνίδια και νέο υλικό στο δάπεδο, όπως προβλέπεται για αυτούς τους χώρους. Ακολούθησε κέρασμα για τους μεγάλους και δώρα για τα  παιδιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png