Ολοκληρώθηκε η 47η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας.

Για μία ακόμη φορά οι εθελοντές αιμοδότες του νησιού προσέτρεξαν στο κάλεσμα του δήμου, προκειμένου να προσφέρουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους και ένα μεγάλο δώρο στον συνάνθρωπό τους. Ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης μιλώντας στο Aegina Portal χαρακτήρισε επιτυχημένη την πρωτοβουλία, καθώς μέχρι τις 1 το μεσημέρι είχαν συγκεντρωθεί περισσότερες από 71 μονάδες αίματος, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών συνεχίστηκε μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Ο δήμαρχος Αίγινας ευχαρίστησε το Νοσοκομείο "Η Ελπίς", την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, την συνεργάτιδά του κυρία Σοφία Κάππου, τη διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας κυρία Μπόγρη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας κύριο Οικονόμου, την πρόεδρο της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κυρία Σαλπαία. "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας, σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που άφησαν τις δουλειές τους", είπε ο κύριος Μούρτζης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png