Εικαστικοί από τη Σκωτία ενισχύουν το έργο του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής".

Στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε ένα μήνα πριν η έκθεση "Ταλαντώσεις", ενός εικαστικού διαλόγου ανάμεσα σε καλλιτέχνες που ζουν στην Αίγινα και εικαστικούς από την Σκωτία, έγινε χθες η έκθεση με έργα των Σκωτσέζων καλλιτεχνών, που δώρισαν τα έργα τους στο σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής" προκειμένου να τα διαθέσουν και με τα έσοδα να ενισχύσουν τις οικογένειες του νησιού που έχουν ανάγκη.

Η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Αθηνά Πυρουνάκη ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες που δώρισαν τα έργα τους, την κυρία Βλαχάκη και τον κύριο Γουώκερ για το στήσιμο της έκθεσης. "Αισθανόμαστε πολύ ωραία για την ευαισθησία των Σκωτσέζων καλλιτεχνών που σκέφτηκαν να κάνουν αυτή τη δωρεά στο σύλλογό μας. Αυτά τα έργα πλέον εκτίθενται σήμερα σε αυτόν εδώ το χώρο, που είχε γίνει όπως είπε η Ξένη, και η προηγούμενη έκθεση. Όσα από αυτά τα έργα μείνουν θα τα εκθέσουμε ξανά για τον ίδιο σκοπό", είπε η κυρία Αθηνά Πυρουνάκη.  


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png