Συνεχίζονται οι προεργασίες στο γήπεδο της Κυψέλης για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα από το γήπεδο της Αίγινας.

Συνεχίζονται οι προεργασίες που είναι απαραίτητες στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κυψέλης, για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα από το γήπεδο της Αίγινας. Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης κύριο Κώστα Λορέντζο, είπε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες τόσο στην επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου, όσο και στις εγκαταστάσεις που υπάρχουν εκεί. Για το φωτισμό είπε ότι τα φωτιστικά του χώρου επισκευάστηκαν, λειτουργούν κανονικά και ελέγχονται από φωτοκύτταρο,  όμως πρέπει να τοποθετηθούν και προβολείς. Για το ζήτημα των προβολέων φαίνεται ότι έχει βρεθεί μία ικανοποιητική λύση, περισσότερα όμως θα μπορούν να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Να σημειώσουμε ότι η Α.Ε. Σαρωνικός προπονείται κανονικά στο γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας, καθώς οι εργασίες αποψίλωσης του χλοοτάπητα γίνονται στο μισό γήπεδο. Η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στη Κυψέλη αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα. Ένα ακόμη θέμα που βρίσκει και αυτό τη λύση του είναι τα αποδυτήρια στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κυψέλης. Αυτός ο χώρος είχε παραχωρηθεί στο Τ.Τ. Αίγινας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για να τη λειτουργεί ως αίθουσα. Όμως πλέον δεν χρησιμοποιείται. Όταν ο χώρος του γηπέδου και οι εγκαταστάσεις γίνουν λειτουργικές, οι αθλητές της Α.Ε. Σαρωνικός θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους εκεί.

Ο κύριος Λορέντζος εξηγεί ότι η προοπτική της ύπαρξης ενός γηπέδου ποδοσφαίρου έχει ενθουσιάσει τα παιδιά της περιοχής, που επισκέπτονται συχνά το σημείο για να δουν αν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png