Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την άγρια διπλή δολοφονία στην περιοχή των Αγίων Ασωμάτων.

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε σήμερα από τη διπλή δολοφονία των Αγίων Ασωμάτων, όπου η 71χρονη Ειρήνη και ο 44χρονος ανιψιός της Λάμπρος είχαν βρεθεί απανθρακωμένοι από τη μέση και πάνω. Το πρωτοφανές για την αγριότητά του έγκλημα, που ένα χρόνο μετά παραμένει ανεξιχνίαστο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου συγκαταλέγεται ανάμεσα στα άγρια και φρικαλέα εγκλήματα που απασχολούν την ΕΛ.ΑΣ. Το αποτρόπαιο έγκλημα συγκλόνισε όχι μόνο την κοινωνία της Αίγινας αλλά και το πανελλήνιο. Τα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο ήταν εκτενή.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal


Την νεκροτομή είχε κάνει ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας και το πόρισμά του είχε προκαλέσει σοκ, αφού αποκάλυπτε την πρωτοφανή αγριότητα των δολοφόνων: "Η 70χρονη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της. Οι δράστες ή ο δράστης τη χτυπούσαν επανειλημμένως στον θώρακα και στα πλευρά, ίσως και με κλωτσιές, με αποτέλεσμα να σπάσουν δύο πλευρά της. Ο 44χρονος ανιψιός της έχει δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι και στον θώρακα, με τα χέρια ή κάποιο όργανο. Από τα χτυπήματα που δεν ήταν θανατηφόρα, τα δύο θύματα έχασαν τις αισθήσεις τους. Οι δράστες τους έκαψαν ενώ ήταν ακόμα ζωντανοί. Αιτία θανάτου είναι η φωτιά που τους έβαλαν στα ρούχα, δηλαδή, πέθαναν από τα εγκαύματα και τη φωτιά, που εισέπνευσαν", ανέφερε μεταξύ άλλων η ενημερωτική ιστοσελίδα newsbomb.gr

Σε δημοσίευμα του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου στο tovima.gr στις αρχές του καλοκαιριού, γίνεται αναφορά στο άγριο έγκλημα των Αγίων Ασωμάτων, ως ένα από τα εγκλήματα που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. και απαιτούν "σύνθετες έρευνες". "Επιπλέον μεγάλο ζητούμενο είναι η διαλεύκανση της διπλής δολοφονίας στις αρχές Δεκεμβρίου 2015 μιας 71χρονης και του 44χρονου ανιψιού της - είχαν βρεθεί απανθρακωμένοι από τη μέση και πάνω - σε μονοκατοικία στην περιοχή Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα. Από την έρευνα έχει δημιουργηθεί στενός κύκλος υπόπτων".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png