Την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις στην Αίγινα.


Την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εκπτώσεις στην Αίγινα. Την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ξεκινούν και στην Αίγινα οι χειμερινές εκπτώσεις, σύμφωνα με σημερινό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας, με το οποίο ενημερώνει τους καταναλωτές και τον εμπορικό κόσμο του νησιού, ότι οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2017 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την παρ. 1 άρθρου 16 ν. 4177/2013, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



"Η Αιγινήτικη αγορά, πληρέστατη ως προς την ποιότητα και την ποσότητα εμπορευμάτων και υπηρεσιών, καλεί τους καταναλωτές στις μεγάλες χειμερινές εκπτώσεις, για να καλύψουν τις ανάγκες τους, αγοράζοντας περισσότερα και ποιοτικά είδη με πολύ λιγότερα χρήματα και την εγγύηση των πολλών και επωνύμων καταστημάτων του νησιού μας", καταλήγει το Δελτίο Τύπου της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png