Φωτογραφίες από την χιονισμένη Αίγινα. Απερίγραπτη ομορφιά κάτω από το λευκό χιόνι.


Χιονισμένη Αίγινα. Απερίγραπτη ομορφιά κάτω από το λευκό χιόνι. Όσοι είχαν την τύχη να ξεκλέψουν λίγο χρόνο σήμερα το πρωί, αντίκρισαν μία Αίγινα διαφορετική, με απερίγραπτη ομορφιά. Σημεία γνωστά, μέρη της καθημερινότητας ή της βόλτας που όμως έμοιαζαν τόσο διαφορετικά. Χωρίς αμφιβολία η περιοχή του Κοντού και του ναού του Αγίου Νεκταρίου παρουσίασαν μεγάλο ενδιαφέρον. Λίγο πιο κάτω η Παλιά Χώρα μοιάζει με παραμύθι, είναι τόσο διαφορετική. Στο εκκλησάκι του Σταυρού μια παρέα νέων παίζουν χιονοπόλεμο. Η κατηφόρα μέχρι τη Σουβάλα έχει να παρουσιάσει τόσες φυσικές ομορφιές ντυμένη στα λευκά που είναι αδύνατον να περιγραφούν.

Δείτε τις φωτογραφίες από την χιονισμένη Αίγινα εδώ.

Πορεία προς Μεσαγρό και ο φακός "αιχμαλωτίζεται" από το χιονισμένο τοπίο του ναού της Αφαίας. Τα παιχνιδίσματα της φύσης και του χιονιά είναι υπέροχα στο Μεσαγρό. Επιστροφή από του Αγίους Ασωμάτους και ανεβαίνοντας προς Σκοτεινή και Τζίκηδες η βόλτα σταματάει κάπου εκεί, καθώς για λόγους ασφαλείας η κίνηση των οχημάτων είχε απαγορευτεί. Πολλές οικογένειες είχαν φτάσει εκεί με τα αυτοκίνητά τους. Κανένας δεν χόρταινε το παιχνίδι με το χιόνι. Στο δρόμο τα αυτοκίνητα "ντυμένα" κι αυτά στα λευκά. Κάποιοι μετέφεραν έναν μικρό χιονάνθρωπο στο καπό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png