Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο λιμάνι Αίγινας. Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο.


Την κινητοποίηση της Λιμενικής Αρχής Αίγινας προκάλεσε χθες το απόγευμα ο αιφνίδιος θάνατος ενός 69χρονου άνδρα που εργαζόταν ως καβοδέτης στο Κεντρικό Λιμάνι του νησιού. Ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα, κοντά στην περιοχή που βρίσκεται ο χώρος αναμονής επιβατών των ιπταμένων. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αίγινας όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για το περιστατικό το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αίγινας, απογευματινές ώρες σήμερα, για την ύπαρξη ανδρός εντός του λιμένα χωρίς τις αισθήσεις του.
Στο σημείο έσπευσε στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ο ανωτέρω άνδρας ηλικίας 69 ετών, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Αίγινας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας, ενώ η σορός του 69χρονου πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Με πληροφορίες από το γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png