Επίσκεψη Παναγιώτη Χατζηπέρου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας και σε άλλα έργα που εκτελεί η Περιφέρεια στο νησί.


Επίβλεψη των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, αλλά και άλλων έργων που εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων στην Αίγινα, έκανε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος, που μαζί με συνεργάτες του από την Περιφέρεια επισκέφθηκαν το νησί. Στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας ο κύριος Χατζηπέρος ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών μαζί με τον Δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριο Σταμάτη Μαρμαρινό και τον αντιδήμαρχο κύριο Κώστα Γεννίτσαρη.


Κατά τη διάρκεια της περιήγησής του στο χώρο του εργοταξίου, ο κύριος Χατζηπέρος συνομίλησε με την εποπτεύουσα αρχαιολόγο της Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων για ένα εύρημα από πωρόλιθο, το οποίο δεν αναμένεται να καθυστερήσει την πορεία του έργου. Ο κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός εξήγησε ότι σε αυτό το σημείο θα τοποθετηθεί σωλήνας από ελαστικό υλικό, καθώς βρίσκεται μέσα στις τάφρους που έχουν κατασκευαστεί για τα αποστραγγιστικά.

Δηλώσεις στο Aegina Portal για την πορεία του συγκεκριμένου έργου, αλλά και των υπολοίπων που εκτελούνται αυτή την περίοδο από την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων στην Αίγινα, έκαναν οι κύριοι Παναγιώτης Χατζηπέρος, Δημήτρης Μούρτζης και Σταμάτης Μαρμαρινός. "Η επόμενη μέρα είναι σε καλό δρόμο", είπε ο κύριος Χατζηπέρος κάνοντας αναφορά σε μία σειρά από έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ή σχεδιάζει να υλοποιήσει η Περιφέρεια σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας. "Έχουμε πολλά να κάνουμε. Μέχρι τώρα έχουμε σπείρει και είναι η εποχή για να θερίσουμε", συμπλήρωσε.

Έγινε ειδική αναφορά στις αθλητικές υποδομές, αλλά και στο ζήτημα του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου. Μάλιστα, οι δηλώσεις του κυρίου Μούρτζη για το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν αιχμηρές, για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το θέμα από το Υπουργείο Πολιτισμού. Για τα έργα στην Αίγινα ο κύριος Μούρτζης ευχαρίστησε τον κύριο Χατζηπέρο, την κυρία Δούρου, τον κύριο Καραμάνο και όλους όσους εμπλέκονται από την Περιφέρεια.

Για την συνολική πορεία του έργου, δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός, που ευχαρίστησε τον κύριο Χατζηπέρο και την κυρία Δούρου, έθεσε ωστόσο και το ζήτημα του κλειστού γηπέδου.

Παρόντες, υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Στέλιος Θεριανός.

Για την επίσκεψη του κυρίου Χατζηπέρου στην Αίγινα, η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png