Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην σχολική κοινότητα του 2ου Δημοτικού η ανέγερση τοίχους ύψους 2.5 μέτρων ανάμεσα στο Κυβερνείο και στο σχολείο.


Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην σχολική κοινότητα του 2ου Δημοτικού η προοπτική να ανεγερθεί τοίχος ύψους 2,5 μέτρων, στο σημείο που οριοθετείται το προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου προς την πλευρά του ιστορικού κτιρίου του Κυβερνείου. Η ανέγερση του τοίχους είναι μέρος της μελέτης που είχε εκπονηθεί για την επισκευή του κτιρίου και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής κύριος Αντώνης Ντελής στο Aegina Portal, ήταν γνωστή, υπήρχε όμως η αίσθηση ότι θα διορθωθεί, καθώς η κατασκευή ενός τοίχους ύψους 2,5 και μήκους επίσης αρκετών μέτρων θα άλλαζε τελείως τη φυσιογνωμία του χώρου. Ουσιαστικά αυτός ο τοίχος, θα αντικαταστήσει τον μικρό φράκτη που υπήρχε εκεί και χώριζε το προαύλιο του σχολείου από το Κυβερνείο.

Πάντως, ο κύριος Αντώνης Ντελής εξήγησε ότι ευελπιστεί ότι θα βρεθεί τρόπος να μην ανεγερθεί αυτός ο τοίχος, καθώς αύριο το σχολείο θα επισκεφθεί το χώρο των εργασιών υπάλληλος του υπουργείου και ανάμεσα σε άλλα θα συζητηθεί και αυτό το ζήτημα. Στόχος είναι να αλλάξει η κατασκευή που προβλέπεται, με μία άλλη πιο ήπια που δεν θα αλλοιώνει από τη μία τη φυσιογνωμία του χώρου, ενώ από την άλλη δεν θα δημιουργεί αυτό το δυσάρεστο αίσθημα της απομόνωσης, για το οποίο ήδη αντιδρούν οι γονείς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png