Τελετή κατάθεσης στεφάνων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Τιμήθηκε ο υποπλοίαρχος Αργύρης Φραγκούλης.


Στο Ηρώο Πεσόντων συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου σήμερα το πρωί στην Αίγινα. Εκεί, μετά την επιμνημόσυνη δέηση, εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον αρχιπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος κύριο Δημοσθένη Παπαλεονάρδο, ενώ στη συνέχεια ο Δήμος Αίγινας τίμησε τον υποπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος κύριο Αργύρη Φραγκούλη. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον κύριο Φραγκούλη ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης.

Πρόκειται για την εφαρμογή της απόφασης που είχε λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας: "για την αποφασιστικότητα, το ήθος και την γενναιότητα που επέδειξε  κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, ιδιαίτερα στη διάσωση μεγάλου αριθμού προσφύγων και μεταναστών κατά την διετία 2015-2016".



Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την κατάθεση στεφάνων από την δημοτική αρχή, τους εκπρόσωπους των διοικητικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας, της εκπαιδευτικής κοινότητας του νησιού, των πολιτικών κομμάτων και των αθλητικών σωματίων. Τελετάρχης των εκδηλώσεων ήταν ο εκπαιδευτικός κύριος Θεόδωρος Λορέντζος.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας, στην εκδήλωση της βράβευσης παρέστησαν εκπροσωπώντας τον Υπουργό Ναυτιλίας κύριο Παναγιώτη Κουρουμπλή, οι κυρίες Μπατσαρά Δάφνη , διευθύντρια γραφείου του υπουργού και Κωτσοπούλου Λούμη, ειδική σύμβουλος του υπουργού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png