Μέχρι τις 10 Ιουνίου η παράταση υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες. Υπηρεσία υποστήριξης των πολιτών από το Δήμο Αίγινας.


Μέχρι τις 10 Ιουνίου έχει οριστεί για την Αίγινα, η παράταση υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. "Έχουμε προχωρήσει στη διαδικασία. Είναι μία διαδικασία η οποία είναι χρονοβόρα. Απ' ότι γνωρίζετε δόθηκε παράταση άλλες σαράντα ημέρες. Δόθηκε μία παράταση έως τις 10 Ιουνίου", είπε ο κύριος Μούρτζης σημειώνοντας ότι: "Ο Δήμος θα δηλώσει τα όρια των οικισμών, τις παλαιές κοινότητες για να εξαιρεθούν από τους δασικούς χάρτες".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Όσο αφορά τις μεμονωμένες ενστάσεις από τους πολίτες, ο κύριος Μούρτζης είπε ότι ο πολίτες που αδυνατούν να κάνουν τις ενστάσεις, θα βοηθηθούν από υπηρεσία του δήμου. "Θα υπάρχει υπηρεσία του δήμου stand by, για να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους που δεν μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά τις ενστάσεις", σημειώνοντας ότι ο Δήμος Αίγινας θα εκδώσει ανακοίνωση για αυτό το σκοπό.

Ο κύριος Μούρτζης είπε ότι θα διαθέσει δύο υπαλλήλους του Δήμου, προκειμένου να βοηθήσει όσους κατοίκους του νησιού δεν μπορούν υποβάλουν ηλεκτρονικά τις ενστάσεις τους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png