Ξεκίνησε τη λειτουργία του το θεραπευτήριο 'Δεξιότητες λόγου, έκφρασης & πράξης ". Στεγάζεται στην οδό Νεοπτολέμου 10, στο κέντρο της Αίγινας.

Το θεραπευτήριο ''Δεξιότητες λόγου, έκφρασης & πράξης "  στεγάζεται στην οδό Νεοπτολέμου 10 , στο κέντρο της Αίγινας. Παρέχει υπηρεσίες λογοθεραπείας , εργοθεραπείας , ειδικού παιδαγωγού, παιδοψυχολόγου, παιδοψυχιάτρου, σχολικής μελέτης και θεατρικού παιχνιδιού. Οι θεραπευτές είναι απόφοιτοι τμημάτων ελληνικών ανώτατων ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καταρτισμένοι και ενήμεροι για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις της ειδικής αγωγής. Οι αίθουσες είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε ειδικότητας (όπως η αίθουσα αισθητηριακής ολοκλήρωσης που διαθέτει το θεραπευτήριο), ώστε να επιτυγχάνεται ο στόχος πληρέστερα και ταχύτερα. Η διεπιστημονική ομάδα του θεραπευτηρίου , σε συνεργασία με τον παιδοψυχίατρο ,θέτει στόχους και αποφασίζει το εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί για τον εκάστοτε θεραπευόμενο, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του.

Τόσο η αποκλειστική ενασχόλησή μας με τις προαναφερθείσες υπηρεσίες , όσο και η καταλληλότητα  των αιθουσών θεραπείας , καθιστούν την επίτευξη των στόχων πραγματοποιήσιμη.
Υπεύθυνη
Τζήκα Βασιλική
Ειδική παιδαγωγός -φιλόλογος
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png