Δωρεάν εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Αίγινας από κλιμάκιο ιατρών του νοσοκομείου "Σωτηρία".

Από τη μεγάλη προσέλευση κατοίκων του νησιού, χαρακτηρίζεται η πρωτοβουλία της Πανεπιστημιακής Ενδοκρινολογικής Μονάδας του νοσοκομείου "Σωτηρία" και προσωπικά της κυρίας Γεωργίας Κάσση, Ενδοκρινολόγου - Διαβητολόγου, διευθύντριας της μονάδος, να μεταβεί κλιμάκιο ιατρών του νοσοκομείου, προκειμένου να εξετάσει δωρεάν τους ασθενείς του νησιού. Η πρωτοβουλία βρήκε θετική ανταπόκριση από τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αίγινας κυρία Ευαγγελία Γελαδάκη. Οργανώθηκε έτσι, ώστε να ρυθμιστούν οι εφημερίες των ιατρών του νοσοκομείου "Σωτηρία" που συμμετέχουν, καθώς η πρωτοβουλία βασίζεται στον εθελοντισμό αυτών των ιατρών. Το κλιμάκιο ταξίδεψε στην Αίγινα, και από το πρωί εξετάζει δωρεάν ασθενείς. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν και να εξεταστούν από τις παραπάνω ειδικότητες δωρεάν.

Η διευθύντρια της Πανεπιστημιακής Ενδοκρινολογικής Μονάδας του νοσοκομείου "Σωτηρία" κυρία Γεωργία Κάσση,  μιλώντας στο Aegina Portal είπε: "Πριν από λίγο καιρό που έμαθα ότι είχε πρόβλημα το Κέντρο Υγείας, λόγω ελλείψεως γιατρών, σκέφτηκα ότι μπορούμε να βοηθήσουμε, κατά κάποιο τρόπο κι εμείς οι ίδιοι και μίλησα με συναδέλφους μου στο "Σωτηρία", μία παθολόγο, μία πνευμονολόγο, μία καρδιολόγο, μία ρευματολόγο και άλλη μία ενδοκρινολόγο, όπως είμαι κι εγώ, να έρθουμε να δούμε ασθενείς για να βοηθήσουμε τον κόσμο όσο γίνεται περισσότερο, αυτή την εποχή που τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους μας, και όχι μόνο για το Κέντρο Υγείας, αλλά παντού". Η κυρία Κάσση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επαναληφθεί αυτή η πρωτοβουλία στο μέλλον.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png