Το Ακτινολογικό Εργαστήριο Αίγινας ανακοινώνει τη λειτουργία νέου τμήματος πανοραμικών και κεφαλομετρικών ακτινογραφιών.

Ακτινολογικό Εργαστήριο Αίγινας του ιατρού Νικόλαου Ηλιάδη, στοχεύοντας στην συνεχή βελτίωση και εξέλιξη των υπηρεσιών του, επένδυσε στην αγορά ενός νέου μηχανήματος ορθοπαντογράφου - κεφαλομετρικού, τελευταίας τεχνολογίας, για την διενέργεια πανοραμικών και κεφαλομετρικών εξετάσεων. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυρίου Ηλιάδη στο Aegian Portal, το νέο αυτό απόκτημα του κορυφαίου οίκου Planmeca, προσφέρει κορυφαία ποιότητα στην απεικόνιση των εξετάσεων, μειωμένο χρόνο του εξεταζομένου αλλά και μειωμένη δόση ακτινοβολίας, ειδικά σε παιδιατρικά προγράμματα.

Ο ιατρός κύριος Ηλιάδης μιλώντας στο Aegina Portal είπε ότι η ακτινογραφία εξασφαλίζει ευρεία απεικόνιση όλων των δοντιών της άνω και κάτω γνάθου, των οστών των γνάθων, της ρινικής κοιλότητας, των ιγμορείων και των τραχηλικών ιστών. Η κεφαλομετρική ακτινογραφία είναι μια ειδική πλάγια ακτινογραφία της κεφαλής που εκτιμά τη δομή και τη θέση των οστών άλλα και των μαλακών μορίων του ανθρώπινου κρανίου, καθώς και τις μεταξύ τους ανατομικές συσχετίσεις.

Χρησιμοποιείται κυρίως στην Ορθοδοντική, τόσο πριν από τη θεραπεία αλλά κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος αυτής, προκειμένου να εκτιμηθεί το παραγόμενο αποτέλεσμα.

Για πληροφορίες και ραντεβού καλέστε: 22970-25439 / κιν: 6944788201.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png