Menu
0

Οι κύριοι Δημήτρης Μούρτζης και Σταμάτης Μαρμαρινός για την αναβολή του Masters Beach Volley στην Αίγινα.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 01-07-2015 στην κατηγορία: Επίκαιρα θέματα

"Δεν ξέρω πόσους ενδιαφέρει αυτή την εποχή, αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε εξηγήσεις γιατί δεν έγινε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα και το οποίο ελπίζουμε να γίνει στη συνέχεια", είπε ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός στον απόηχο της αναβολής του Masters Beach Volley στην Αίγινα. Ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριο Σταμάτη Μαρμαρινό, θέλησαν να ευχαριστήσουν όσους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στήριξαν το σχεδιασμό αυτής της μεγάλης διοργάνωσης, που ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί, λόγω των συνθηκών που περνά η πατρίδα μας, και τελικά αναβλήθηκε.

Να σημειώσουμε ότι σε επόμενο άρθρο στο Aegina Portal, θα παρουσιαστούν οι απαντήσεις του δημάρχου Αίγινας κυρίου Δημήτρη Μούρτζη και του  αντιδημάρχου κυρίου Βαγγέλη Δέδε, σχετικά με τις επιπτώσεις που έχουν τα Capital Controls στη λειτουργία του Δήμου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος, την εισπραξημότητα, τις δυνατότητες κοινωνικής αλληλεγγύης και άλλα παρόμοια θέματα. Τέλος, σε επόμενο άρθρο, στο Aegina Portal για την τρέχουσα κατάσταση στον τομέα της υγείας στην Αίγινα, όπως έχει διαμορφωθεί μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, μίλησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Αίγινας κύριος Αντώνης Πολυδώρου.

Anna - Ηλεκτρονικός Κατάλογος Αγορών.

Τιμή: 59,90 €
Τιμή: 59,90 €
Τιμή: 49,90 €

Fistiki - Ηλεκτρονικός Κατάλογος Αγορών

Τιμή:79,00τώρα30,00
Τιμή:75,00τώρα35,00
Τιμή:157,00τώρα30,00

aegina portal web radio

Τι ισχύει για την αλφαβητική σειρά εξυπηρέτησης των συνταξιούχων στις τράπεζες της Αίγινας.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 01-07-2015 στην κατηγορία: Επίκαιρα θέματα

Χθες, σε προχωρημένη ώρα, υπήρξε ανακοίνωση ώστε η εξυπηρέτηση στις τράπεζες να γίνεται με αλφαβητική σειρά. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση, σήμερα θα εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι που το επώνυμό τους ξεκινά από Α έως Ι, αύριο όσων το επώνυμο ξεκινά από Κ έως Μ και την Παρασκευή από Ν έως Ω.

Η αλφαβητική σειρά εξυπηρέτησης ισχύει στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Αίγινας, λόγω μεγάλης προσέλευσης. Στο υποκατάστημα της Alpha Bank ίσχυε το πρωί, όμως λόγω του ότι ο αριθμός των συνταξιούχων που προσήλθαν ήταν μικρός, η τράπεζα σήμερα εξυπηρετεί όλους τους συνταξιούχους χωρίς αλφαβητική σειρά.

Πάντως όπως μας διευκρίνισαν από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, ακόμη κι αν κάποιος συνταξιούχος που το επίθετό του ξεκινά από Α πάει αύριο στην τράπεζα θα εξυπηρετηθεί.

Ανοιχτές από το πρωί οι τράπεζες της Alpha και της Εθνικής για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 01-07-2015 στην κατηγορία: Επίκαιρα θέματα

Ανοιχτές είναι από το πρωί και θα λειτουργήσουν με κανονικό ωράριο λειτουργίας, οι τράπεζες Alpha και Εθνική προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους, που μπορούν να λάβουν για αυτή την εβδομάδα το ποσό των 120 ευρώ. Και στις δύο τράπεζες είναι φανερή η παρουσία των οργάνων από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Unable to embed Rapid1Pixelout audio player. Please double check that:  1)You have the latest version of Adobe Flash Player.  2)This web page does not have any fatal Javascript errors.  3)The audio-player.js file of Rapid1Pixelout has been included.

Share selected track on FacebookShare selected track on Twitter


Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι στην όλη διαδικασία δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα, παρά το γεγονός ότι στις τράπεζες παραμένουν ανοιχτά τα ATM προκειμένου να γίνουν κυρίως πράξεις των αναλήψεων που φτάνουν μέχρι τα 60 ευρώ. Η παρουσία του κόσμου είναι αισθητά μεγαλύτερη από ότι τις προηγούμενες ημέρες.

Πάντως, ανεξάρτητα από τη διαδικασία, το πιο σημαντικό στην όλη καταγραφή είναι το συναίσθημα του άγχους και της αβεβαιότητας που νιώθουν οι ηλικιωμένοι άνθρωποι της Αίγινας, που βλέπουν ότι μετά από δεκαετίες δουλειάς και προσφοράς, πρέπει να υποβληθούν και να διαβιώσουν το επόμενο διάστημα, μέσα σε μια λογική που ηθικά είναι ταπεινωτική, και πρακτικά γεννά κινδύνους για τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις της καθημερινότητας τους. 

Ελπιδοφόρες οι εμφανίσεις των αθλητών του Ο.Α.Κ.Α.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 30-06-2015 στην κατηγορία: Στίβος

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Λυκούρης και Ρανσόν στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου Νέων που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στις Σέρρες. Ο Ζανής Λυκούρης έτρεξε 400 και 110 εμπόδια, καταφέρνοντας να πάρει την 6η θέση, κάτι που θα πρέπει να θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι νεαρός αθλητής του Ο.Α.Κ.Α. ήταν φέτος εκτός συστηματικών προπονήσεων λόγω των υποχρεώσεών του στο σχολείο. Από την άλλη ο Αλέξης Ρανσόν πέρασε το χειμώνα του στη Γαλλία, όπου είχε την ευκαιρία να προπονείται σε ένα σύλλογο εξειδικευμένο στο δέκαθλο, με αποτέλεσμα να ανεβάσει πολύ τις επιδόσεις του. Αυτό όμως, όπως εξηγεί και ο ίδιος, δεν φάνηκε στον συγκεκριμένο αγώνα λόγω ενός ταξιδιού την προηγούμενη και κάποιων άλλων συνθηκών.

Η Γεωργία Φουρναράκου θα αγωνιστεί στο άλμα εις ύψος στον πρώτο της Πανελλήνιο αγώνα στις 12 Ιουλίου, αγώνας που θα γίνει στο Ναύπλιο, όπως άλλωστε και η Βάνα Γκαρή στο πένταθλο. Ο Ζανής Λυκούρης στις 28 Ιουλίου τρέχει στο Πρωτάθλημα Ανδρών στο ΟΑΚΑ.

Περισσότερες Ειδήσεις

Τα καταστήματα των τ…

Τα καταστήματα των τραπεζών στην Αίγινα που θα ανοίξουν για την πληρωμή των συνταξιούχων.

Στην ιστοσελίδα του ...

Συνεχίζονται οι ουρέ…

Συνεχίζονται οι ουρές στις τράπεζες της Αίγινας. Από αύριο οι πληρωμές των συνταξιούχων.

Με ουρές μεγαλύτερες...

Αθλητικό Πάρκο SO.C.…

Αθλητικό Πάρκο SO.C. Γιορτή κλεισίματος της χειμερινής περιόδου.

Ολοκληρώνοντας μία σ...

Με αυξημένη ζήτηση, …

Με αυξημένη ζήτηση, αλλά χωρίς ελλείψεις λειτουργεί η αγορά καυσίμων στην Αίγινα.

Με αυξημένη ζήτηση, ...

Κλειστές οι τράπεζες…

Κλειστές οι τράπεζες και στην Αίγινα. Δεν μπορούν να γίνουν αναλήψεις ούτε από τα ΑΤΜ, μέχρι της παρέλευσης του 12ωρου που ορίζει η ΠΝΠ.

Κλειστές θα είναι απ...

Με μεγάλη επιτυχία π…

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών Αίγινας.

Παρά τις πολύ δύσκολ...

Προσάραξη του επιβατ…

Προσάραξη του επιβατηγού πλοίου "Αλέξανδρος" στην περιοχή του Τούρλου.

  Σήμερα το α...

Εκδήλωση της Κομματι…

Εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά του ΚΚΕ στις πρώην φυλακές της Αίγινας.

Εκδήλωση μνήμης και ...

Σε εξέλιξη το 5ο Aeg…

Σε εξέλιξη το 5ο Aegina Cup. Όλα τα αποτελέσματα και οι νεώτερες πληροφορίες για τους τελικούς.

Σε εξέλιξη βρίσκοντα...

Συνεχίζεται το 5o Ae…

Συνεχίζεται το 5o Aegina Cup. Σήμερα οι αγώνες των τελικών!

Η γνώριμη ατμόσφαιρα...

Παλαιότερα άρθρα

Ενότητες

Σύνδεσμοι

Aegina Portal Web Radio

Επικοινωνία

  • Τηλ: 30 2297025627 (εσωτ: 803 & 801)
  • Web Radio (γραμματεία) 2297 700 207
  • Email: info@aeginaportal.gr
  • Διεύθυνση: Αντωνίου Πελεκάνου 8 - 18010 Αίγινα
  •  
Το Aegina Portal λειτουργεί με την άδεια της ΑΕΠΙ και της GEA.