Menu
0

Συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Αίγινας.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 17-04-2015 στην κατηγορία: Υγεία

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό, συνήλθε σήμερα η Επιτροπή Υγείας του Δήμου Αίγινας. Πρόκειται για την πρώτη σύγκληση και συνεδρίαση της ομάδας εργασίας της επιτροπής, από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης.

Η συνεδρίαση, κατά τη διάρκεια της οποίας κυρίαρχο θέμα αποτέλεσαν τα προβλήματα, οι δυνατότητες και οι πιθανότητες συνεργασίας ανάμεσα στους δύο πόλους που στηρίζουν την υγεία στην Αίγινα: το Κέντρο Υγείας και το Νοσοκομείο "Ο Άγιος Διονύσιος", ενώ παρατηρήσεις έγιναν για έναν τρίτο πόλο, αυτό των ιδιωτών γιατρών. Αναλυτική παρουσίαση των επιμέρους ζητημάτων που τέθηκαν κατά τη διάρκεια στης σημερινής συνεδρίασης της επιτροπής θα γίνει τμηματικά τις επόμενες ημέρες.

Mix & Match Accessories - Ηλεκτρονικός Κατάλογος Αγορών.

Τιμή: 39,00 €
Τιμή: 67,00 €
Τιμή: 39,00 €

Fistiki - Ηλεκτρονικός Κατάλογος Αγορών

aegina portal web radio

Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 16-04-2015 στην κατηγορία: Αθλητικά νέα

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Επιστροφή στους επίσημους αγώνες για τις ομάδες της Αίγινας, μετά την διακοπή λόγω Πάσχα. Το αγωνιστικό μενού του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει 6 αγώνες, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Για το ποδόσφαιρο την Κυριακή η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται στο 'Παντελής Νικολαΐδης από την Νίκαια στις 14.30, ενώ την ίδια μέρα και ώρα για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός υποδέχεται την Νίκαια στο κλειστό του Μίλωνα. Για τα τμήματα υποδομής του Παναιγιναϊκού, οι παγκορασίδες θα φιλοξενήσουν το Σάββατο στις 11.00 τον Ολυμπιακό, ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου στις 13.00 εκτός έδρας. Τέλος για το βόλεϋ και τα δύο τμήματα του Σαρωνικού θα αγωνιστούν το Σάββατο. Την αρχή θα κάνουν οι παγκορασίδες Α', οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τον Πορφύρα στο γήπεδο 'Παναγιώτης Σαλπέας' στις 11.00, ενώ στην συνέχεια οι αντίστοιχες Β' θα φιλοξενηθούν στο Ρέντη από την ομώνυμη ομάδα στις 14.30.

Από το Broadcasting News της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Unable to embed Rapid1Pixelout audio player. Please double check that:  1)You have the latest version of Adobe Flash Player.  2)This web page does not have any fatal Javascript errors.  3)The audio-player.js file of Rapid1Pixelout has been included.

Share selected track on FacebookShare selected track on Twitter


Αυλαία στο πρωτάθλημα του Πειραιά για την Α.Ε Σαρωνικός, καθώς για την 30η και τελευταία αγωνιστική η ομάδα της Αίγινας φιλοξενείται από την Νίκαια στο Παντελής Νικολαΐδης. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου στοχεύει στην νίκη για δύο λόγους. Πρώτον για να τελειώσει την φετινή επιτυχημένη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα, και δεύτερον για να παραμείνει στην 4η θέση, αφού μαθηματικά Αμπελακιακός και Ελλάς Ποντίων την απειλούν στην βαθμολογία. Η Α.Ε Σαρωνικός βρίσκεται στην 4η θέση με 48 βαθμούς, με τον Αμπελακιακό και την Ελλάς να ακολουθούν με 47 και 46 πόντους αντίστοιχα. Βέβαια την Κυριακή για την 30η αγωνιστική οι δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους στο γήπεδο Ορυζομύλων, με στόχο την νίκη και με τυχόν στραβοπάτημα της Α.Ε Σαρωνικός να φτάσουν την 4η θέση. Στα αγωνιστικά η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου αναμένεται να παραταχθεί χωρίς προβλήματα, με μοναδική απουσία αυτή του Κλώνου (επαγγελματικές υποχρεώσεις). Στις τάξεις του νησιώτικου συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να τελειώσει η χρονιά με ιδανικό τρόπο. Η σέντρα είναι στις 14.30. Διαβάστε περισσότερα...

Δύο νέες επιτυχίες για τον Ο.Α.Κ. Αίγινας.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 16-04-2015 στην κατηγορία: Στίβος

Δύο νέες επιτυχίες σε ισάριθμους αγώνες ήρθαν να προστεθούν σε αυτές του Ο.Α.Κ. Αίγινας. Πιο συγκεκριμένα η αθλήτρια του συλλόγου Τζίμα Βασιλική κατέλαβε την 1η θέση στην κατάβαση, ενώ έλαβε την 3η θέση στα 10.000 μέτρα στους αγώνες της Ύδρας .

Από το Broadcasting News στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Unable to embed Rapid1Pixelout audio player. Please double check that:  1)You have the latest version of Adobe Flash Player.  2)This web page does not have any fatal Javascript errors.  3)The audio-player.js file of Rapid1Pixelout has been included.

Share selected track on FacebookShare selected track on Twitter


Παράλληλα, την τρίτη θέση στον ημιμαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε στην Άρτα με χρόνο 1.15' 30", σε μία ομολογουμένως δύσκολη διαδρομή, κατέκτησε ο αθλητής του συλλόγου Ράπτης, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου στις 3 Μαΐου στην Αθήνα.

Οι κύριοι Δημήτρης Μούρτζης και Βαγγέλης Δέδες για τα τρέχοντα ζητήματα του προϋπολογισμού.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 14-04-2015 στην κατηγορία: Θέματα

Θετική ήταν η ανταπόκριση από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη και τον αντιδήμαρχο, αρμόδιο για οικονομικά θέματα κύριο Βαγγέλη Δέδε, σε ενημέρωση που ζήτησε το Aegina Portal για τρέχοντα θέματα που αφορούν τον προϋπολογισμό του 2015. Να υπενθυμίσουμε ότι ενώ βρισκόμαστε στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, που ευτυχώς για το νησί συνοδεύτηκε με υψηλή επισκεψημότητα, ο Δήμος της Αίγινας λειτουργεί χωρίς προϋπολογισμό από τις 31 Μαρτίου. Το θέμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς ουσιαστικά οι υπηρεσίες του Δήμου είναι αδύνατον να λειτουργήσουν χωρίς έναν εγκεκριμένο, ισοσκελισμένο προϋπολογισμό. Η διοίκηση του Δήμου τους τελευταίους δύο μήνες έχουν κάνει σειρά επαφών με υπηρεσίες της κεντρικής διοίκησης, ελπίζοντας ότι θα επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους την εικόνα ενός Δήμου, με υψηλή εισπραξιμότητα το πρώτο τρίμηνο του 2015, αλλά και τα όσα συνεπάγεται για τον ισοσκελισμό του προϋπολογισμού η διαφορά που προκύπτει από την αγορά του νερού με ΦΠΑ 23% και την πώληση με ΦΠΑ 13%.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο Δήμος Αίγινας αναμένει την ψήφιση Κοινής Υπουργικής Απόφασης, για δίμηνη παράταση (δηλαδή μέχρι το τέλος Μαΐου) προκειμένου οι δήμοι χωρίς προϋπολογισμό να λειτουργήσουν και να ισοσκελίσουν τον προϋπολογισμό τους. Διαβάστε περισσότερα ...

Περισσότερες Ειδήσεις

Στους 25.381, υπολογ…

Στους 25.381, υπολογίζονται από το Λιμεναρχείο Αίγινας, οι επιβάτες που ταξίδεψαν προς το νησί από τη Μεγάλη Δευτέρα έως τη Δευτέρα του Πάσχα.

Σχεδόν διπλάσιος, δη...

Στις 3 Μαΐου θα πραγ…

Στις 3 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο Χορός της Λαμπρής στην Παλιαχώρα.

Αναβλήθηκε για τις 3...

Περισσότεροι από 13.…

Περισσότεροι από 13.500 επιβάτες ταξίδεψαν στην Αίγινα κατά τη διάρκεια των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας. [upd]

11.850 ήταν οι επιβά...

Το κάψιμο του Ιούδα …

Το κάψιμο του Ιούδα στην Πέρδικα.

Video Σταύρος Ρωπαΐτ...

Σε κλίμα χαρμόσυνο κ…

Σε κλίμα χαρμόσυνο και αισιόδοξο ο εσπερινός της Αγάπης στον Άγιο Νεκτάριο.

Κλίμα χαρμόσυνο και ...

Η αναστάσιμη ακολουθ…

Η αναστάσιμη ακολουθία στις εκκλησίες της Αίγινας.

Με χαμηλή για την επ...

Η τελετή άφιξης του …

Η τελετή άφιξης του Αγίου Φωτός στην Αίγινα.

Στην προβλήτα των ιπ...

Η περιφορά των επιτα…

Η περιφορά των επιταφίων στην παραλία της Αίγινας.

Πλημμυρισμένη από το...

Προσκύνημα στους επι…

Προσκύνημα στους επιτάφιους των ενοριακών ναών της Αίγινας.

Δημιουργίες γεμάτες ...

Κατανυκτική η ατμόσφ…

Κατανυκτική η ατμόσφαιρα στην περιφορά του επιταφίου στο κοιμητήριο της Αγίας Ειρήνης.

Ημέρα μνήμης των μαρ...

Παλαιότερα άρθρα

Ενότητες

Σύνδεσμοι

Aegina Portal Web Radio

Επικοινωνία

  • Τηλ: 30 2297025627 (εσωτ: 803 & 801)
  • Web Radio (γραμματεία) 2297 700 207
  • Email: info@aeginaportal.gr
  • Διεύθυνση: Αντωνίου Πελεκάνου 8 - 18010 Αίγινα
  •  
Το Aegina Portal λειτουργεί με την άδεια της ΑΕΠΙ και της GEA.