Menu
0

Φινλανδές φοιτήτριες προσέφεραν εθελοντική εργασία στο ΕΚΠΑΖ και στον καθαρισμό των ακτών στην Αίγινα.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 23-05-2015 στην κατηγορία: Καθημερινά νέα

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες, η εθελοντική πρωτοβουλία που ανέπτυξαν στην Αίγινα ένδεκα νεαρές Φινλανδές φοιτήτριες, που μαζί με τις δύο καθηγήτριες οι οποίες τις συνόδευαν προσέφεραν εθελοντική εργασία στο ΕΚΠΑΖ, αλλά και στον καθαρισμό του περιβάλλοντος, απομακρύνοντας έναν μεγάλο όγκο απορριμάτων από τις ακτές και άλλες περιοχές του νησιού. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της πρωτοβουλίας είναι ότι το σύνολο των εξόδων για το ταξίδι τους προς την Ελλάδα και την Αίγινα, καλύφθηκε από τις ίδιες, ενώ για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν τα χρήματα που απαιτούνταν χρειάστηκαν τρία χρόνια δουλειάς.

Εκ μέρους του ΕΚΠΑΖ η κυρία Δέσποινα Χατζηνικολάου, ευχαρίστησε τις φοιτήτριες και τις συνοδούς τους για την πρωτοβουλία τους. Οι Φινλανδική αποστολή συνοδευόμενη από την κυρία Χατζηνικολάου επισκέφθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο της Αίγινας, όπου το σώμα τις εξέφρασε τις ευχαριστίες του. Οι νεαρές φοιτήτριες και οι καθηγήτριες τους, θα ταξιδέψουν αύριο Σάββατο, επιστρέφοντας στην πατρίδα τους, έχοντας αποκομίσει, όπως δήλωσαν στο Aegina Portal, θετικές εντυπώσεις τόσο για την Αίγινα, όσο και για την Ελλάδα.

Mix & Match - Ηλεκτρονικός Κατάλογος Αγορών

Anna - Ηλεκτρονικός Κατάλογος Αγορών.

Fistiki - Ηλεκτρονικός Κατάλογος Αγορών

aegina portal web radio

"Ναι", είπαν οι επαγγελματίες της Αγίας Μαρίνας στη διοργάνωση του Masters Beach Volley στις 3, 4 και 5 Ιουλίου.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-05-2015 στην κατηγορία: Αθλητικά νέα

Θετικές ήταν οι αποφάσεις που πάρθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του συλλόγου των Επαγγελματιών της Αγίας Μαρίνας την Τρίτη. Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε πριν από λίγο ο πρόεδρος των επαγγελματιών της περιοχής κύριος Δημήτρης Ιωαννίδης, ο οποίος μετέφερε την εικόνα της συνάντησης και το θετικό αποτέλεσμα για τη διοργάνωση του beach volley στην πλαζ με τη γαλάζια σημαία, στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Unable to embed Rapid1Pixelout audio player. Please double check that:  1)You have the latest version of Adobe Flash Player.  2)This web page does not have any fatal Javascript errors.  3)The audio-player.js file of Rapid1Pixelout has been included.

Share selected track on FacebookShare selected track on Twitter


Σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις οι επαγγελματίες του τουρισμού στην Αγία Μαρίνα, συμφώνησαν σε όλα τα απαιτούμενα και τις προϋποθέσεις που θέτει η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Πρόκειται για απόφαση που σηματοδοτεί την υποβολή του συμφωνικού στην ομοσπονδία, για την διοργάνωση του Masters Beach Volley στην Αγία Μαρίνα, σύμφωνα άλλωστε με όσα είχε δηλώσει λίγες ημέρες πριν στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός.

Πλαφόν στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων βάζει με απόφασή του το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-05-2015 στην κατηγορία: Ακτοπλοΐα

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας αρμόδιου, για θέματα ναυτιλίας κυρίου Θοδωρή Δρίτσα, αναπροσαρμόζονται οι ανώτατες επιτρεπόμενες τιμές που αφορούν τους καθαρούς ναύλους. Σύμφωνα με την απόφαση: "Αναπροσαρμόζουμε τις ανώτατες επιτρεπόμενες τιμές καθαρών ναύλων οικονομικής ή ενιαίας θέσης επιβατών, ιδιωτικής χρήσης επιβατικών (Ι.Χ.Ε.) οχημάτων μήκους μέχρι 4,25 μέτρων και ανά μέτρο μήκους φορτηγών (Φ/Γ) οχημάτων, κατά κατηγορία πλοίου, ηλικία και κατά σύνδεση, πέραν των οποίων η τιμολόγηση θεωρείται υπερβολική και αντίκειται στο δημόσιο συμφέρον. Οι νέες τιμές αφορούν σε όλες τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις της χώρας και δεν έχουν εφαρμογή στις συνδέσεις στις οποίες δεν υφίσταται ανώτατη επιτρεπόμενη τιμολόγηση.


Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Unable to embed Rapid1Pixelout audio player. Please double check that:  1)You have the latest version of Adobe Flash Player.  2)This web page does not have any fatal Javascript errors.  3)The audio-player.js file of Rapid1Pixelout has been included.

Share selected track on FacebookShare selected track on Twitter


Επίσης, δεν έχουν εφαρμογή στα εισιτήρια που έχουν ήδη εκδοθεί και καταβλήθηκε η αξία τους πριν από την έναρξη ισχύος της παρούσας απόφασης".

Τις νέες ανώτατες επιτρεπόμενες τιμές μπορείτε να τις δείτε στο σχετικό πίνακα εδώ.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας στα "Παστρικάκεια 2015".

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-05-2015 στην κατηγορία: Ιστιοπλοΐα

Επιμέλεια Σταύρος Ρωπαΐτης.
Η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς τίμησαν και φέτος τον τριτοετή Ναυτικό Δόκιμο Ιωάννη Παστρικάκη πραγματοποιώντας τον ιστιοπλοϊκό αγώνα με την ονομασία Παστρικάκεια 2015. Ο Ιωάννης Παστρικάκης ήταν ο πρώτος μαθητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, που έπεσε στο πεδίο της τιμής κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους. Γεννήθηκε στις Αρχάνες, Ηρακλείου Κρήτης το 1894. Έχασε την ζωή του στη Χίο σε μάχη με τον Τουρκικό στρατό το Νοέμβριο του 1912 συμμετέχοντας σε αποβατικό άγημα δια την κατάληψη της νήσου.

Από Broadcasting News της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Unable to embed Rapid1Pixelout audio player. Please double check that:  1)You have the latest version of Adobe Flash Player.  2)This web page does not have any fatal Javascript errors.  3)The audio-player.js file of Rapid1Pixelout has been included.

Share selected track on FacebookShare selected track on Twitter


Μετά το θάνατό του, του απενεμήθη ο βαθμός του αρχικελευστή - οπλίτη. Η προτομή του τοποθετήθηκε τιμητικά στον κήπο της Σ.Ν.Δ. Ο αγώνας ήταν υπό την αιγίδα της Ε.Ι.Ο και διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαϊου. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώθηκαν ιστιοδρομίες στις κάτωθι κατηγορίες: Διοργανωτής Ν.Ο.Ε: OPTIMIST (Αγοριών – Κοριτσιών) OPTIMIST (Παίδων – Κορασίδων γεννημένοι το 2003 ή αργότερα) Διοργανωτής Ι.Ο.Π: 420 (ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ) 470 (ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ) LASER RDL / LASER 4,7 (ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ) LASER STD (ΑΝΔΡΩΝ) FINN (ΑΝΔΡΩΝ) Διοργανωτής Σ.Ν.Δ: LIGHTNING (ΓΕΝΙΚΗ) J24 2,4mR Οι καιρικές συνθήκες σε γενικές γραμμές ήταν με το μέρος των διοργανωτών και τις δύο ημέρες των αγώνων, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθούν πέντε ιστιοδρομίες από τις έξι που ήταν στο πρόγραμμα των αγώνων.  Διαβάστε περισσότερα...

Περισσότερες Ειδήσεις

Τουρνουά Ομαδικών Αθ…

Τουρνουά Ομαδικών Αθλημάτων στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.

Γεμάτο από μαθητές τ...

Εκπαιδευτική και ενη…

Εκπαιδευτική και ενημερωτική ημερίδα από τους υπεύθυνους του Αgrostrat και τον Αγροτικό Σύλλογο Αίγινας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέ...

Ολοκληρώθηκαν οι εργ…

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών και Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στο παλαιό Δημαρχείο.

Ολοκληρώθηκαν χθες τ...

Η Δήμητρα Παλαβρατζή…

Η Δήμητρα Παλαβρατζή στο ραδιόφωνο του Aegina Portal και στην αθλητική εκπομπή Offside.

Ένα εικοσιτετράωρο μ...

Συνεδρίαση Δημοτικού…

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας 19ης Μαΐου 2015.

Ολοκληρώθηκε πριν απ...

Ζήτημα δυσλειτουργία…

Ζήτημα δυσλειτουργίας αντιμετωπίζει ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αίγινας λόγω έλλειψης προσωπικού.

Με ένα κυλιόμενο σύσ...

Δηλώσεις Δημήτρη Μού…

Δηλώσεις Δημήτρη Μούρτζη για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης του υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ.

Δηλώσεις στα Τοπικά ...

Ο βουλευτής κύριος Κ…

Ο βουλευτής κύριος Κώστας Κατσαφάδος μιλά στο Aegina Portal για τα αποτελέσματα της επίκαιρης ερώτησης που αφορά την συγχώνευση των αστυνομικών τμημάτων.

Λίγες ώρες μετά τη σ...

Ψηφίστηκε η μείωση κ…

Ψηφίστηκε η μείωση κατά 20% των δημοτικών τελών στους κοινόχρηστους χώρους των καταστημάτων για το 2015, αλλά με προϋποθέσεις.

Στην χθεσινή συνεδρί...

Οικονομική Επιτροπή …

Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αίγινας. Σύνταξη όρων για την διεξαγωγή πλειοδοτικών δημοπρασιών για τις παραλίες.

Με σκοπό τη σύνταξη ...

Παλαιότερα άρθρα

Ενότητες

Σύνδεσμοι

Aegina Portal Web Radio

Επικοινωνία

  • Τηλ: 30 2297025627 (εσωτ: 803 & 801)
  • Web Radio (γραμματεία) 2297 700 207
  • Email: info@aeginaportal.gr
  • Διεύθυνση: Αντωνίου Πελεκάνου 8 - 18010 Αίγινα
  •  
Το Aegina Portal λειτουργεί με την άδεια της ΑΕΠΙ και της GEA.