Εντυπωσίασαν η Σαβίνα Γιαννάτου, ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος και η Ντόρα Μπακοπούλου.

"20 χρόνια χωρίς τον Μάνο Χατζιδάκι. Τα μετράμε και θα τα μετράμε τα χρόνια χωρίς αυτόν. Μαζί του ονειρευτήκαμε, μαζί του αξιολογήσαμε γεγονότα και ομορφιές της πατρίδας μας, προσδοκίες και απογοητεύσεις. Ίσως καλύτερα που τώρα βρίσκεται μακριά για να μην θλίβεται πολύ. Αλλά μας άφησε το όνειρο και την ελπίδα ολοζώντανη με τη μουσική του. Τον αγαπούμε.", σημειώνει η Ντόρα Μπακοπούλου στο πρόγραμμα του φεστιβάλ,. Η χθεσινή βραδιά ήταν ακριβώς αυτό το: "όνειρο και την ελπίδα".

Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος στο τραγούδι και η Ντόρα Μπακοπούλου στο πιάνο, έκαναν το κοινό να ριγήσει από συγκίνηση, που ξέσπαγε συχνά με επιφωνήματα θαυμασμού για την κορυφαία ερμηνεία έργων όπως: Ματωμένος Γάμος, Καπετάν Μιχάλης, Συννεφιασμένη Κυριακή, Το αισθησιακό, Ο κύριος Νολλ, Τα παιδιά κάτω στον κάμπο, Πορνογραφία, Το μαντολίνο, Μην τον ρωτάς τον ουρανό, Ο Μεγάλος Ερωτικός.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ ολοκληρώνεται σήμερα με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png