Ευχαριστήριο προς τους συντελεστές της τελετής έναρξης του 6ου Φεστιβάλ Φιστικιού.

Γιώργος Μπήτρος. Ευχαριστήριο  προς  τους  συντελεστές της τελετής έναρξης του 6ου  Φεστιβάλ  Φιστικιού.

Οφειλόμενες ευχαριστίες πρέπουν σε όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν και κοπίασαν για την προετοιμασία και παρουσίαση της Τελετής Έναρξης του 6ου Φεστιβάλ Φιστικιού.
Έχοντας νωπές  τις μνήμες από τις εικόνες τους ήχους και τις γεύσεις της μεγάλης γιορτής που  τα φώτα της έσβησαν την Κυριακή το βράδυ, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία, τη συλλογικότητα, τη συμμετοχή, τον εθελοντισμό και την προσφορά  τους,  ιδιώτες, ομάδες, σχήματα, φορείς και συλλόγους  της Αίγινας. Είναι όλοι αυτοί που μας εμπιστεύτηκαν, μας στήριξαν, δέχθηκαν να προσφέρουν τη δουλειά τους, να διαθέσουν το χρόνο τους, να μας εμπιστευτούν τα αντικείμενα τους, να καταθέσουν το κέφι, τη ζωντάνια, το δυναμισμό τους και να συμπορευτούν μαζί μας από  το περασμένο Μάιο όταν ξεκίνησε ο σχεδιασμός μέχρι το βράδυ της   Παρασκευής 19 Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα:
Για το θεατρικό δρώμενο «Γλυκό φιστίκι», τους : Βατικιώτη Λευτέρη, Πάσχα Στέλλα και τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Κυψέλης: Αξιώτη Έφη, Δημητρόπουλο Αλέκο, Θωμά Ηλία, Καρβούνη Νίκο, Λαδά Μαριάνθη, Μαρίνη Μιχαέλα, Μεθενίτη Νεκταρία, Μπήτρου Αντωνία, Μπόγρη Νεκτάριο, Νταμουράκη Χαρά, Χλέτσου Ναταλία.
 Τις κυρίες που πρόσφεραν αντικείμενα: Αξιώτη Άρτεμις, Μπήτρου Νεκταρία, Πανταζή Χριστίνα, την κ. Ροδίτη Λουκία για την προσφορά του γλυκού φιστικιού.
  Το «Αγρόκτημα Μαρίνη» και το κατάστημα «Μούρτζης» για την προσφορά φιστικιών.
   Τον  αλιέα κ. Μπήτρο Νίκο για τη συμμετοχή του αλιευτικού σκάφους «Μαρία»
   Τον  εστιάτορα κ. Κάππο Δημήτρη για την προσφορά τραπεζοκαθισμάτων
   Το κατάστημα «Αυλή»  για τα καθίσματα των μουσικών.
Το Σύλλογο Κλασσικού Οχήματος Αίγινας (ΣΚΟΑ) για τη συμμετοχή τους με τα αυτοκίνητα αντίκες και ιδιαίτερα  τους οδηγούς: κ. Φίλιππο Αντωνίου, Νίκο Αντωνίου, Παντελή Κουκούλη και Γρυπαίο Χρήστο.
Για το μουσικό μέρος της βραδιάς:
  Τους μουσικούς κ. Θανάση Ανδρεάδη και Αλέξανδρο Στρίζινκ. Τα μέλη της ορχήστρας καθώς και τα μέλη της Μουσικής Σχολής Παραδοσιακών Οργάνων και Βυζαντινής Μουσικής ο «Άγιος Νεκτάριος».
   Τους προέδρους  των Συλλόγων που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας για τη συμμετοχή  των χορευτικών συγκροτημάτων τους στην Τελετή.
Συγκεκριμένα:  Το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας, τον Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας «Ι.Καποδίστριας», το Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κυψέλης, το Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος και το Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίων Ασωμάτων – Κοντού και τις χοροδιδασκάλισσες Χριστοφάκη Μαρίνα, Χατζηθεοδώρου Πέπη, Λαζάρου Αγγελική, Χαρτοφύλακα Μάρθα αντίστοιχα.
Θα  ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε  τη συμβολή των ανδρών του Λιμενικού Σώματος που φρόντισαν για τη τάξη στο λιμάνι, των Εθελοντών της διοργάνωσης και ιδιαίτερα της κ. Σταυρούλας Παπαδοπούλου και των μελών του τμήματος Προσκόπων.
Τέλος ένα πλατύ ευχαριστώ στα 127 παιδιά  των χορευτικών συγκροτημάτων και της ορχήστρας  που συμμετείχαν  στην τελετή έναρξης.
Ευχόμαστε  η καλή συνεργασία, η συλλογικότητα, η συμμετοχή και ο εθελοντισμός να χαρακτηρίζουν πάντα κάθε τέτοια προσπάθεια.

Με  τιμή
Μπήτρος  Γιώργος
Εκπαιδευτικός.
Υπεύθυνος Τελετής Έναρξης 6ου Φεστιβάλ Φιστικιού
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png