Πιανιστικά ολοκληρώθηκε το 10ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας.

Με εξαιρετικούς καλλιτέχνες ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ το πρόγραμμα του 10ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας στην εμβληματική, όπως δίκαια αναφέρεται στο κείμενο του προγράμματος, παραλία της Αύρας. Η βραδιά ξεκίνησε με τη Νεφέλη Μούσουρα στο πιάνο και ολοκληρώθηκε με τους καλλιτέχνες Άρτεμις Μπόγρη τραγούδι, Γιώργο Κουρουπό πιάνο και Ιουλίτα Ηλιοπούλου απαγγελία. 

Μία επετειακή χρονιά, ένας κύκλος προσφοράς στον πολιτισμό και την Αίγινα ολοκληρώθηκε χθες, με όσους αγάπησαν όλα αυτά τα χρόνια τη διοργάνωση, να εύχονται ότι αυτός ο δημιουργικός κύκλος θα γίνει αφετηρία για περισσότερα μουσικά περισσότερα επιτεύγματα στο μέλλον, του χρόνου, το επόμενο καλοκαίρι.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal την κυρία Ντόρα Μπακοπούλου, για να θυμηθεί και να αναπολήσει όλες εκείνες τις βραδιές του φεστιβάλ που σημάδεψαν τη διοργάνωση και τους ανθρώπους της και να μοιραστεί με τους ακροατές του ραδιοφώνου τις κορυφαίες στιγμές του.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png