Με την παράσταση "Συμβολαιογράφος" κάνει πρεμιέρα σήμερα το Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Η Υρώ Μανέ μιλά στο Aegina Portal.

Έχει χαρακτηριστεί ως μία θεατρική παράσταση με μοναδική ερμηνεία και σπουδαία σκηνοθεσία. Το διήγημα "Συμβολαιογράφος του Νίκου Βασιλειάδη, που ερμηνεύει η Υρώ Μανέ, αποτελεί "μια συγκλονιστική στιγμή" στην καριέρα της ηθοποιού, με την οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή, το 6ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας στην αυλή του Λαογραφικού. Η ηθοποιός επισκέφθηκε το Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας το βράδυ της Πέμπτης και δήλωσε γοητευμένη από το χώρο. Εκεί, τα πάντα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής στις 9:15 μ.μ.

Λίγα λόγια για τη θεατρική παράσταση και τους συντελεστές: Πρόκειται για έναν βαθιά συγκινητικό μονόλογος μιας γυναίκας που ζει σε λάθος χώρο και χρόνο. Η Ερασμία, μια χήρα, μεγαλώνει τη μοναχοκόρη της, κλεισμένη σε ένα περίπτερο, εγκλωβισμένη στα ήθη και τα έθιμα της μικρής επαρχιακής πόλης που ζει, μέχρι τη στιγμή που τη θλιβερή, μονότονη ζωή της, διακόπτει ο έρωτας, το πάθος. Τελικά τι είναι αυτό και πως θα το βιώσει; Μπορεί να ναι αγάπη; Και η κοινωνία μέσα στην οποία ζει μπορεί να το ανεχτεί; Θύτης και θύμα μαζί, επιθυμεί αλλόκοτα το απαγορευμένο.

Συντελεστές:
Κείμενο: Νίκος Βασιλειάδης Θεατρική διασκευή: Εμμανουέλλα Αλεξίου- Γιώργος Καραμίχος Σκηνοθεσία: Γιώργος Καραμίχος Βοηθός Σκηνοθέτη: Βιργινία Κυπριώτη, Σχεδιασμός φωτισμών: Μιχάλης Μπούρης Σκηνικά: Χριστίνα Κωστέα  Κοστούμια: Έλενα Παπανικολάου Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Νανούρης Τραγούδι παράστασης: Κώστας Λειβαδάς - Το τραγούδι ερμηνεύει η Υρώ Μανέ-Βοηθός Παραγωγής: Υρώ Αληθεινού Φωτογράφος Παράστασης: Μαντώ Βασίλη


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png