Το LaLiBay Resort & Spa, ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της άτομα για την θερινή σεζόν 2024 για όλες τις ειδικότητες.

Το LaLiBay Resort & Spa, ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων στο νησί της Αίγινας, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του για πρώτη φορά τη θερινή σεζόν 2020, λόγω περεταίρω ανάπτυξης και αύξησης της πληρότητας του ξενοδοχείου, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της άτομα για την θερινή σεζόν 2024 για όλες τις ειδικότητες.

Η Διοίκηση του ξενοδοχείου δίνοντας προτεραιότητα στο ανθρώπινο δυναμικό του τόπου μας, προσδοκά σε σταθερές συνεργασίες με άτομα που έχουν όρεξη για δουλειά και προσανατολισμό στην άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 22970 61144.

Τα βιογραφικά που θα αξιολογηθούν θετικά για τις υπάρχουσες ανοιχτές θέσεις, θα ειδοποιηθούν άμεσα, ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με εκπροσώπους του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού. Για την έγκαιρη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε άμεσα το βιογραφικό σας σημείωμα.