Menu

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Βασίλης Καββαδάς στο Camp του Παναιγιναϊκού.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 24-07-2014 στην κατηγορία: Αθλητικά προγράμματα

Τη φανέλα του Παναιγιναϊκού φόρεσε για λίγες ώρες σήμερα ο διεθνής καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βασίλης Καββαδάς, που επισκέφθηκε το απόγευμα το καλοκαιρινό camp της ομάδας στο προπονητήριο του ΕΠΑΛ. Τον Βασίλη Καββαδά υποδέχθηκαν ο Φίλιππος Τζίτζης και ο προπονητής των υποδομών Απόστολος Γερογιάννης, που έκανε και την παρουσίαση του αθλητή. Τα παιδιά που συμμετέχουν στο camp υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τον διεθνή σέντερ. Όμως το ίδιο ενθουσιασμένος έδειξε και ο Βασίλης Καββαδάς, καθώς αποφάσισε την πρώτη ημέρα της καλοκαιρινής του άδειας να την περάσει μαζί με τους νεαρούς αθλητές.

Μετά την πρώτη γνωριμία ακολούθησαν ερωτήσεις και κουβέντα για το μπάσκετ. Ο Βασίλης Καββαδάς παρέμεινε στο χώρο της προπόνησης για περίπου δύο ώρες, όμως είναι βέβαιο ότι οι μικροί καλαθοσφαιριστές θα θυμούνται για χρόνια αυτή τη συνάντηση!

Δείτε φωτογραφίες απο την επίσκεψη του Βασίλη Καββαδά στο camp.

οι ταινίες στα θερινά σινεμά σήμερα 24 Ιουλίου

Στα Όρια του ΑύριοNebraska12 Χρόνια Σκλάβος

κατάλογος αγορών

Previous Next
  • 1
  • 2
Τιμή:25,90-10%23,30€
Τιμή:53,90-20%43,10€
Τιμή:38,00-20%30,40€
Τιμή:63,00-20%50,40€
Τιμή:69,00-20%55,20€
Τιμή:78,00-20%62,40€
Τιμή:69,90-30%48,90€
Τιμή:69,90-30%48,90€
Τιμή:84,90-30%59,00€
Τιμή: 89,00 €
Τιμή: 379,00 €

aegina portal web radio

Με την "ΤετραΠαραλογία" από τη Δραματική Σχολή "Ιάκωβος Καμπανέλλης" συνεχίστηκε το 4ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμου Αίγινας.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 24-07-2014 στην κατηγορία: Θέατρο

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές βραδιές θεάτρου στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, με το πρόγραμμα του 4ου Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου Αίγινας να βρίσκεται σε εξέλιξη. Το φεστιβάλ φιλοξένησε χθες τη θεατρική παράσταση με τίτλο "ΤετραΠαραλογία" από τη Δραματική Σχολή "Ιάκωβος Καμπανέλλης", μία δραματοποίηση κειμένων για θέματα όπως η γυναίκα, ο έρωτας και ο φασισμός. Έπαιξαν οι: Τεό Μαχανά, Ηλιάνα Μπαφέρου, Κριστέλα Ζοτάι και Τίνα Τζάθα.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ συνεχίζεται την Παρασκευή 25 Ιουλίου με τον πολυβραβευμένο Αιγινήτη καλλιτέχνη Γιώργο Μαρίνο και μία παράσταση που έχει γράψει ο ίδιος με τίτλο: "Χαιρετίσματα από την Αίγινα". Η ώρα έναρξης είναι στις 9:15 μ.μ. ενώ για αυτή την παράσταση η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για την κατακύρωση των διαγωνισμών της μεταφορά νερού.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 24-07-2014 στην κατηγορία: Θέματα

Λόγω έλλειψης απαρτίας αναβλήθηκε τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας στο νέο δημαρχιακό κτίριο, η οποία περιελάμβανε τρία σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη. Τα πρώτα δύο αφορούν την κατακύρωση των δύο αποφάσεων για τους μειοδοτικούς διαγωνισμούς μεταφοράς νερού το διάστημα 1η Σεπτεμβρίου - 30 Δεκεμβρίου 2014 και η λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση για τη μεταφορά νερού στην Αίγινα.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού που συντάχθηκε και αφορά τον ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό που διεξήχθη για την επιλογή αναδόχου για την εκτέλεση του έργου:"Μεταφορά πόσιμου νερού στη νήσο Αίγινα, για την Αίγινα και την Πέρδικα με υδροφόρα πλοία για το έτος 2014". Λήψη απόφασης επί του πρακτικού που συντάχθηκε και αφορά τον ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό που διεξήχθη για την επιλογή αναδόχου για την εκτέλεση του έργου:"Μεταφορά πόσιμου νερού στη νήσο Αίγινα στο Βαθύ, στην Κυψέλη με υδροφόρα πλοία για το έτος 2014". Έγκριση πιστώσεων προϋπολογισμού έτους 2014 4. Λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση της μεταφοράς νερού στη νήσο Αίγινα στο Βαθύ, στην Κυψέλη με υδροφόρα πλοία για το χρονικό διάστημα έως την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Ίδρυμα Τράπεζα Τροφίμων. Συγκέντρωση τροφίμων το Σάββατο 26 Ιουλίου στην Αίγινα.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 23-07-2014 στην κατηγορία: Καθημερινά νέα

Μία μεγάλη δράση για τη συγκέντρωση τροφίμων που θα προσφερθούν σε οικογένειες που χρειάζονται την στήριξή μας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Ιουλίου στην Αίγινα. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Ιδρύματος Τράπεζα Τροφίμων, το οποίο σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς του νησιού θα βρίσκεται αυτό το Σάββατο σε supermarkets της Αίγινας για να συγκεντρώσουν τρόφιμα που θα προσφέρουν οι κάτοικοι και οι παραθεριστές του νησιού. Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν στο σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής", ο οποίος με τη σειρά του θα τα διανείμει σε οικογένειες της Αίγινας που έχουν ανάγκη.

Εκ μέρους του Ιδρύματος Τράπεζα Τροφίμων μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο κύριος Δημήτρης Νέντας, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα εξήγησε τον τρόπο που λειτουργεί αυτή η δράση, πως θα αξιοποιηθεί η εθελοντική συμμετοχή συλλόγων της Αίγινας και βέβαια το πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή και η προσφορά όλων σε αυτή την προσπάθεια.

Περισσότερες Ειδήσεις

Σε καθεστώς "αν…

Σε καθεστώς "αναμονής" οι Δημοτικές παιδικές χαρές της Αίγινας. Ασαφές το άμεσο μέλλον τους.

Το ζήτημα των παιδικών χα...

Η Επαγγελματική Ένωσ…

Η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας ανακοινώνει το πρόγραμμα "Επιταγή εισόδου VOUCHER στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών".

Η Επαγγελματική Ένωση Αίγ...

Ο Γιώργος Ρούσσης στ…

Ο Γιώργος Ρούσσης στο καλοκαιρινό volley camp του Α.Ο. Σαρωνικός.

Μία σημαντική προσωπικότη...

Οι τιμές των δύο μει…

Οι τιμές των δύο μειοδοτικών διαγωνισμών για τη μεταφορά νερού στην Αίγινα.

Για την επιλογή αναδόχου ...

Νέα τηλέφωνα για τις…

Νέα τηλέφωνα για τις υπηρεσίες του Δήμου Αίγινας. Ο κατάλογος αναλυτικά.

Μετά τη μεταφορά των υπηρ...

Πρεμιέρα για το 4ο Φ…

Πρεμιέρα για το 4ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμου Αίγινας.

Με το “Μαράν Αθά” και τη ...

Με επιτυχία ολοκληρώ…

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά under 16 & 19 της ΕΣΠΕΔΑ στην Αίγινα.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθ...

"Παυσανία Ἑλλάδ…

"Παυσανία Ἑλλάδος περιήγησις". Τα εγκαίνια της έκθεσης στο Λαογραφικό Μουσείο.

Παρουσιάστηκε τον προηγού...

Μία υπέροχη συναυλία…

Μία υπέροχη συναυλία από τις νεαρές σολίστ Ελένη Μαλτέζου και Ιλόνα - Αθηνά Χαλκίδη.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό...

Μπάμπης Κουβάτσος. '…

Μπάμπης Κουβάτσος. 'Ένα "κανόνι" για την Α.Ε. Σαρωνικός!

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης...

Ενότητες

Σύνδεσμοι

Aegina Portal Web Radio

Επικοινωνία

  • Τηλ: 30 2297025627 (εσωτ: 803 & 801)
  • Web Radio (γραμματεία) 2297 700 207
  • Email: info@aeginaportal.gr
  • Διεύθυνση: Αντωνίου Πελεκάνου 8 - 18010 Αίγινα
  •  
Το Aegina Portal λειτουργεί με την άδεια της ΑΕΠΙ και της GEA.