Menu

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας 30ης Σεπτεμβρίου 2014.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 30-09-2014 στην κατηγορία: Δημοτικό Συμβούλιο

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης μπορείτε να τα δείτε εδώ (το θέμα για τον ορισμό μελών του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου αναβλήθηκε για την επόμενη συνεδρίαση). Στα videos που ακολουθούν μπορείτε να δείτε όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.


Video 1Video 2Video 3Video 4Video 5Video 6


κατάλογος αγορών

Previous Next
  • 1
  • 2
 Τιμή: 119,00 €
Τιμή: 79,95 €
Τιμή: 39,00 €
Τιμή: 37,00 €
Τιμή: 55,00 €
Τιμή:68,00 € & 75,00 € +GRAMMAR TARGET
Τιμή:68,00 € & 75,00 € +GRAMMAR TARGET
Τιμή:68,00 € & 75,00 € +GRAMMAR TARGET
Τιμή: 29,00 €
Τιμή: 63,00 €

aegina portal web radio

Εκδήλωση για τη δωρεά βιβλίων του κ. Νεκτάριου Κουκούλη στο Γυμνάσιο Μεσαγρού.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 30-09-2014 στην κατηγορία: Εκπαίδευση

Βιβλία που θα είναι χρήσιμα τόσο για τους μαθητές, όσο και για τους εκπαιδευτικούς δώρησε στο γυμνάσιο του Μεσαγρού ο κύριος Νεκτάριος Κουκούλης. Η εκπαιδευτική κοινότητα του γυμνασίου θέλοντας να ευχαριστήσει, τον συνταξιοδοτημένο πλέον εκπαιδευτικό, διοργάνωσε σήμερα το πρωί μία εκδήλωση για την παραλαβή των βιβλίων.  Η δωρεά περιλαμβάνει κυρίως εγκυκλοπαίδειες, που δεν βρίσκει κανείς συχνά στο εμπόριο. Τον κύριο Κουκούλη προλόγισε και ευχαρίστησε για την προσφορά του η διευθύντρια του σχολείου, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος μίλησε στους μαθητές για την αξία της γνώσης και της ανάγνωσης και παρουσίασε τα βιβλία που περιέχονται στη δωρεά του.

Για την αξία της γνώσης μίλησε και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Οικονόμου που παρακολούθησε την εκδήλωση. Να σημειώσουμε ότι το γυμνάσιο του Μεσαγρού καταβάλει μία συστηματική προσπάθεια τα τελευταία χρόνια προκειμένου να δημιουργήσει μία αξιόλογη βιβλιοθήκη για τους μαθητές του σχολείου και συχνά καλεί με ανακοινώσεις τους κατοίκους του νησιού ή φορείς του, που μπορούν να διαθέσουν βιβλία να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.

Έντονες αντιδράσεις από κατοίκους και φορείς για την υπόθεση των "Οχυρών" στην Πέρδικα.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-09-2014 στην κατηγορία: Περιφέρεια

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις από κατοίκους και φορείς της Πέρδικας και της Αίγινας για την υπόθεση των "Οχυρών", κατά τη σημερινή συνεδρίαση του συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας. Η συνεδρίαση έγινε το απόγευμα στο δημοτικό κατάστημα της περιοχής, που ήταν κατάμεστο από κόσμο ο οποίος ήθελε τόσο να ενημερωθεί, όσο και να καταθέσει τη δική του άποψη ή δεδομένα σχετικά με την υπόθεση. Το ζήτημα το οποίο έρχεται αύριο το απόγευμα για συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναμένεται να απασχολήσει ζωηρά την κοινή γνώμη της Αίγινας το επόμενο διάστημα, καθώς όπως διεφάνη, τόσο η πρόθεση των κατοίκων, όσο και των φορέων είναι να αντισταθούν με κινητοποιήσεις σε οποιαδήποτε προσπάθεια που θα έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση της φυσιογνωμίας της Πέρδικας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, κάτοικοι της περιοχής που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο γνώριζαν την υπόθεση της απαλλοτρίωσης της περιοχής των "Οχυρών" το 1936, κατέθεσαν όσα ήξεραν, ενώ άλλοι κατέθεσαν ιστορικά στοιχεία ή πρότειναν τρόπους αντίδρασης. Πάντως εκτός από τη συζήτηση που απέφερε μία βάση για την κατανόηση του θέματος, συγκεντρώθηκαν οι πρώτες υπογραφές από κατοίκους της περιοχής και φορείς του νησιού που υποστηρίζουν την ανάδειξη της περιοχής με μίας ήπιας μορφής παρέμβαση, για τη δημιουργία ενός μουσείου του Πολεμικού Ναυτικού και της ιστορίας της περιοχής.

Τη συζήτηση παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος κύριος Αντώνης Μούρτζης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Αντώνης Ντελής και Κυριάκος Τρίμης, εκπρόσωποι φορέων του νησιού, κάτοικοι της Πέρδικας, αλλά και άλλων περιοχών.

Νέες επιτυχίες από τις αθλήτριες του Ο.Α.Κ. Αίγινας. 5.10 μ. και πρώτη θέση στο άλμα εις μήκος για τη Βάνα Γκαρή.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-09-2014 στην κατηγορία: Στίβος

Γεμάτο από παιδιά και σήμερα το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, στο χώρο του στίβου μικροί και μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές ακολουθούν τις οδηγίες των προπονητών τους. Η Βάνα Γκαρή αθλήτρια του Ο.Α.Κ. Αίγινας, το Σάββατο στον Πανελλήνιο έκανε στο άλμα εις μήκος ένα "βροντερό" 5.10 μ., προσωπικό ρεκόρ και μία επίδοση που της χάρισε την πρώτη θέση!

Οι συναθλήτριές της έφεραν επίσης εξαιρετικές επιδόσεις, και παρά την κούραση της προπόνησης είναι έτοιμες, με ένα τεράστιο χαμόγελο και πίστη σε αυτό που κάνουν για τον επόμενο αγώνα. Και το πιο σημαντικό, έχουν αποκτήσει πια σοβαρή αθλητική παιδεία, έμαθαν να αντιμετωπίζουν τον αθλητισμό με τον τρόπο που πρέπει, σοβαρό εφόδιο για το στίβο και την προσωπική τους ζωή. Όλοι, προπονητές και αθλητές, ελπίζουν ότι η πολιτεία θα δικαιώσει σύντομα τα όνειρά τους, αλλά και τις προσπάθειες ετών, και θα σταθεί αντάξια της σοβαρής προσπάθειας που συντελείται στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.

Οι αθλητές του Ο.Α.Κ.Α. έχουν έναν ακόμη λόγο να προσπαθούν περισσότερο, καθώς εκτός από τον Βασίλη Ζαμπέλη και το Γιώργο Γιαννούλη, στην προπονητική ομάδα προστέθηκε και ο πρωταθλητής του στίβου Ανδρέας Κοττάκης που ήδη προπονεί την αγωνιστική ομάδα. Ο νέος προπονητής του ΟΑΚΑ μίλησε στην κάμερα του Aegina Portal ευχαριστώντας τη διοίκηση του σωματείου για την επιλογή της προς το πρόσωπό του.

Περισσότερες Ειδήσεις

Ουρά στο Ταχυδρομικό…

Ουρά στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ.

Μέχρι έξω, στις σκάλες κα...

Συνεδρίαση Οικονομικ…

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αίγινας 29η Σεπτεμβρίου 2014.

Με κύριο θέμα τη σύνταξη ...

Η πρώτη συνεδρίαση τ…

Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας μετά την ανάδειξη των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Στην αίθουσα Τύπου του Δη...

Α.Ε. Σαρωνικός - Ήφα…

Α.Ε. Σαρωνικός - Ήφαιστος 2-0. Νίκη στην πρεμιέρα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης...

Τμήμα junior και παγ…

Τμήμα junior και παγκορασίδων από τον Παναιγιναϊκό.

Ξεκίνησε σήμερα στο κλεισ...

"Ελληνική στιγμ…

"Ελληνική στιγμή". Η εικαστική ματιά από το εργαστήριο του Emmanuel Saulnier.

Το σχεδιασμό που ξεκίνησε...

Α.Ε. Σαρωνικός. Αγια…

Α.Ε. Σαρωνικός. Αγιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Μεταγραφές και πρόγραμμα Πρωταθλήματος.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα π...

Η αγωνιστική κίνηση …

Η αγωνιστική κίνηση του Σαβατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης...

Ενημέρωση του υφυπου…

Ενημέρωση του υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Στύλιου για τα εκπαιδευτικά ζητήματα της Αίγινας.

Μετά την ολοκλήρωση των ε...

"Ανοίγουμε πανι…

"Ανοίγουμε πανιά για την ειρήνη". Δράση από το Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και το Υπουργείο Παιδείας στην Αίγινα.

Τη δράση "Ανοίγουμε πανιά...

Παλαιότερα άρθρα

Ενότητες

Σύνδεσμοι

Aegina Portal Web Radio

Επικοινωνία

  • Τηλ: 30 2297025627 (εσωτ: 803 & 801)
  • Web Radio (γραμματεία) 2297 700 207
  • Email: info@aeginaportal.gr
  • Διεύθυνση: Αντωνίου Πελεκάνου 8 - 18010 Αίγινα
  •  
Το Aegina Portal λειτουργεί με την άδεια της ΑΕΠΙ και της GEA.