Menu
0

Κάμερες ασφαλείας θα αποκτήσει το λιμάνι της Αίγινας, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κλοπών σε σκάφη.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 01-09-2015 στην κατηγορία: Λιμενικό Ταμείο

Στο πλαίσιο της εισήγησης, που έκανε κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Γιώργος Σκαλτίωτης, παρουσίασε τα τελευταία θέματα που κάνουν αναγκαία την τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού. Ανάμεσα στην ιδιαίτερα θετική είδηση που αφορά την έγκριση ποσού 1.200.000 ευρώ από την Περιφέρεια για την συντήρηση μικρών λιμένων, και άλλα στοιχεία που θα παρουσιαστούν αναλυτικότερα τις επόμενες ημέρες, ο κύριος Σκαλτιώτης παρουσίασε τις διαστάσεις που παίρνουν τα κρούσματα κλοπών σε σκάφη που ελλιμενίζονται στο λιμάνι της Αίγινας, ακόμη και σε ιδιαίτερα κεντρικά σημεία όπως η Παλαιά Προβλήτα.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Unable to embed Rapid1Pixelout audio player. Please double check that:  1)You have the latest version of Adobe Flash Player.  2)This web page does not have any fatal Javascript errors.  3)The audio-player.js file of Rapid1Pixelout has been included.

Share selected track on FacebookShare selected track on Twitter


Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όχι μόνο στο κεντρικό λιμάνι, αλλά και σε άλλα μικρότερα λιμάνια του νησιού τα κρούσματα ήταν πάρα πολλά, όπως και οι αναφορές στο Λιμεναρχείο της Αίγινας. Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου παρουσίασε ως χαρακτηριστικό περιστατικό κρούσμα στην Παλιά Προβλήτα, "κάτω από το Λιμεναρχείο", όπου επί τρία συνεχόμενα Σάββατα - ξημερώματα Κυριακής - καταληστεύθηκαν σκάφη που είχαν ελλιμενιστεί εκεί. Στα συγκεκριμένα περιστατικά έγινε έρευνα μέσα από όποια διαθέσιμη κάμερα υπήρχε στο σημείο. "Θα είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα, με προοπτική να επεκταθεί και σε άλλα λιμανάκια",  είπε για την πρόθεση του Λιμενικού Ταμείου να τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας στο κεντρικό και άλλα λιμάνια του νησιού.

οι ταινίες στα θερινά σινεμά σήμερα 2 Σεπτεμβρίου

Mix & Match - Ηλεκτρονικός Κατάλογος Αγορών

Τιμή: 34,00 €
Τιμή: 28,00 €
Τιμή: 34,00 €

Βιβλιοπωλείο Λυχνάρι - Ηλεκτρονικός Κατάλογος Αγορών

aegina portal web radio

Αξέχαστες μπασκετικές μνήμες στον αγώνα παλαιμάχων Σαρωνικού - Ολυμπιακού.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 01-09-2015 στην κατηγορία: Καλαθοσφαίριση

Μία ακόμη εξαιρετική πρωτοβουλία υλοποίησε η διοίκηση του μπασκετικού Σαρωνικού το Σάββατο, διοργανώνοντας έναν φιλανθρωπικό αγώνα παλαιμάχων. Ένας αγώνας που έκανε τις καρδιές των παλαιότερων να σκιρτήσουν , τη στιγμή που εμβληματικές προσωπικότητες της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης όπως ο Αργύρης Καμπούρης και ο Στηβ Γιατζόγλου πέρασαν την είσοδο του γηπέδου! Κι όχι μόνο, οι Κίμωνας Κοκορόγιαννης, Γιάννης Παραγυιός, Ντούσαν Βουκσεβιτς, Βασίλης Ντάκουλας, Σαράντης Παπαχριστόπουλος, Θανάσης Κρεμπούνης, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Κώστας Γιαννόπουλος, Γιάννης Κούκης, Σταύρος Ελληνιάδης, παρατάχθηκαν απέναντι στους παλαίμαχους παίκτες του Σαρωνικού, αλλά πάντα όπως αποδείχθηκε, έτοιμους για δράση: Γιάννη Ρετσίνα, Πέτρο Λορέτζο, Βαγγέλη Χρυσικόπουλος, Παντελή Λαμπαδάριο, Κίμωνα Κάτσα, Χάρη Πίτσικα, Γιώργο Γκαρή, Γιώργο Λορέντζο, Τάκη Μαρίνη, Γιώργο Βογιατζόγλου, Μιχάλη Κολιολιό, Πάνο Βέρδη, Τάκη Βουλγαράκη, Νίκο Μαρίνο και Χάρη Τσοπάνο.
Όμως οι μνήμες για τους φίλους του μπάσκετ δεν τελείωσαν εκεί, τη διαιτησία του αγώνα ανέλαβαν οι παλαίμαχοι Θόδωρος Βιδάλης και Ανδρέας Τσαγκαμίλης!

Τον αγώνα παρακολούθησε επίσης και έκανε βραβεύσεις ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ Γιάννης Παλάτος καθώς και ο "αυτοκράτορας" του Ελληνικού μπάσκετ Βασίλης Γκούμας! Το κοουτσάρισμα του Ολυμπιακού ανέλαβε ο Στηβ Γιατζόγλου. Στις κερκίδες και γύρω από τον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν δεκάδες λάτρεις των δύο ομάδων, που στα μεσοδιαστήματα έβρισκαν ευκαιρία να φωτογραφήσουν τους αγαπημένους τους αθλητές ή να τους γεμίσουν με φιλοφρονήσεις!

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ.

Στο ημίχρονο τρεις σημαντικοί αθλητές της πρώτης περιόδου του Σαρωνικού βραβεύονται από τον πρόεδρο της ΕΚΣΑΝΑ. Είναι ο Τάκης Μαρίνης, ο Παντελής Λαμπαδάριος και ο Γιώργος Βογιατζόγλου που μέχρι την περσινή σεζόν ήταν εν ενεργεία αθλητής. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ακόμη βραβεύσεις, με τον Α.Ο.Α. Σαρωνικό να τιμά την κοινωνική προσφορά του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής", όπως επίσης και τους κυρίους Βιδάλη και Τσαγκαμίλη για τη διαιτησία τους στον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε, και βέβαια τον πρόεδρο της ΕΚΣΑΝΑ κύριο Γιάννη Παλάτο για την πολύχρονη προσφορά του στην Ελληνική καλαθοσφαίριση, ενώ οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού τίμησαν τον Βασίλη Γκούμα για την πολυετή προσφορά του! Όλοι έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε 44-60 με τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού να παίρνουν τον αγώνα. Ο Σαρωνικός ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα μπροστά στο σκορ. Αυτά όμως μάλλον ελάχιστη σημασία έχουν, αφού το πραγματικό κέρδος του αγώνα ήταν οι 80 σακούλες με τρόφιμα που συγκέντρωσε ο σύλλογος Αίγινα Εθελοντής, με τα οποία θα καλύψει τις ανάγκες πολλών συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Το μπασκετικό event ήταν μία διοργάνωση στα πλαίσια του εορτασμού των τριάντα χρόνων προσφοράς του Α.Ο.Α. Σαρωνικός.

Δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ εξηγεί τους λόγους αυτής της απόφασης.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 01-09-2015 στην κατηγορία: Επίκαιρα θέματα

Η πολυαναμενόμενη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλ, η οποία αποτελούσε την κεντρική μουσική εκδήλωση του 7ου Φεστιβάλ Φιστικιού τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί. Η μετάθεση των ημερομηνιών και το κλίμα που δημιουργήθηκε από την προκήρυξη των πρόωρων εθνικών εκλογών, ανάγκασε τους διοργανωτές να ματαιώσουν τη συναυλία, τουλάχιστον για φέτος. Η ενημέρωση για την εξέλιξη που έλαβε η υπόθεση, προήλθε από την αντιπρόεδρο της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Unable to embed Rapid1Pixelout audio player. Please double check that:  1)You have the latest version of Adobe Flash Player.  2)This web page does not have any fatal Javascript errors.  3)The audio-player.js file of Rapid1Pixelout has been included.

Share selected track on FacebookShare selected track on Twitter


Να υπενθυμίσουμε ότι όλο το διαχειριστικό κομμάτι της συναυλίας είχε αναλάβει ο Σύλλογος Φίλων του Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας, ο οποίος μάλιστα είχε διαθέσει το ποσό των 1.000 ευρώ ως κάποιου είδους προκαταβολή ενδεχομένως. Το ρευστό κλίμα που δημιουργήθηκε με τις εθνικές εκλογές, ανάγκασε τους διοργανωτές να ματαιώσουν, για φέτος τουλάχιστον, τη συναυλία, ενώ σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση αυτή θα μεταφερθεί για το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 31ης Αυγούστου 2015.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 31-08-2015 στην κατηγορία: Δημοτικό Συμβούλιο

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας. Εδώ μπορείτε να δείτε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Στα videos που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τα όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Video 1Video 2Video 3Video 4


Περισσότερες Ειδήσεις

Κέντρο Υγείας Αίγιν…

 Κέντρο Υγείας Αίγινας. "Το πρόγραμμα των εφημεριών μας, ξεπερνά κάθε ανθρώπινη αντοχή". Ζητούν τον άμεσο διορισμό δύο ήδη επιλεγμένων ιατρών.

Η κυρία Λεωνίδη Σβελ...

"Η περίπτωση Κα…

"Η περίπτωση Καποδίστρια". Τα εγκαίνια της ομαδικής εικαστικής έκθεσης στο Λαογραφικό Μουσείο.

"Η περίπτωση Καποδίσ...

Δ. Μούρτζης - Γ. Καλ…

Δ. Μούρτζης - Γ. Καλόφωνος. Δηλώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στη διοργάνωση της "Γιορτής Φιστικιού".

Δηλώσεις για τις τελ...

Μουσική βραδιά με πα…

Μουσική βραδιά με πανσέληνο στα Λουτρά της Σουβάλας.

Την καθιερωμένη μουσ...

Δηλώσεις Δημήτρη Μού…

Δηλώσεις Δημήτρη Μούρτζη για τη φωτιά στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων στην "Σκοτεινή".

Δηλώσεις σχετικά με ...

Φωτιά στο Σταθμό Μετ…

Φωτιά στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων στην "Σκοτεινή". [upd]

Δύο εβδομάδες μετά τ...

Εγκαίνια για την έκθ…

Εγκαίνια για την έκθεση "Παλαιών Αγροτικών Εργαλείων" στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης.

Ξεκίνησε χθες και θα...

Ο υπέροχος κόσμος τη…

Ο υπέροχος κόσμος της Κατερίνας Γιάννακα!

Το βράδυ της Τρίτης ...

Αγώνας μπάσκετ παλαι…

Αγώνας μπάσκετ παλαιμάχων Ολυμπιακού - Σαρωνικού για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Γιάννης Ρετσίνας εξηγεί για ποιους λόγους πρέπει να βρίσκονται όλοι στο γήπεδο.

Το μπασκετικό event ...

Ετήσιος απολογισμός…

 Ετήσιος απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής.

Στο προαύλιο του 1ου...

Παλαιότερα άρθρα

Ενότητες

Σύνδεσμοι

Aegina Portal Web Radio

Επικοινωνία

  • Τηλ: 30 2297025627 (εσωτ: 803 & 801)
  • Web Radio (γραμματεία) 2297 700 207
  • Email: info@aeginaportal.gr
  • Διεύθυνση: Αντωνίου Πελεκάνου 8 - 18010 Αίγινα
  •  
Το Aegina Portal λειτουργεί με την άδεια της ΑΕΠΙ και της GEA.