Επιχορήγηση του Δήμου Αίγινας για αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών..

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Με το ποσό των 1.865.160 € επιχορηγήθηκε ο Δήμος Αίγινας για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του, μαζί με άλλους 41 Δήμους της Χώρας. Η απόφαση αυτή λήφθηκε σήμερα 20/12/2012, σε σύσκεψη μεταξύ του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά, του Υπουργού Εσωτερικών κ. Ευρ. Στυλιανίδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα, που έγινε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, βάσει της οποίας κατανέμεται συνολικά το ποσόν των 255.306.360 €. Οι Δήμοι αυτοί επιχορηγήθηκαν κατά προτεραιότητα, επειδή το Σχέδιο Οικονομικής Υποστήριξης που είχαν εκπονήσει, είχε ελεγχθεί επιτυχώς από την Ελεγκτική Επιτροπή του άρθρου 262 του νόμου 3852/2010.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη για τα οικονομικά του Δήμου αλλά και την τοπική Οικονομία, έγινε πραγματικότητα μετά από συντονισμένες προσπάθειες του κ. Δημάρχου Αίγινας, του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Κουκούλη και των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου. Την Παρασκευή 21/12/12, ο κ. Σακκιώτης επισκέπτεται το Υπουργείο Εσωτερικών, για να λάβει οδηγίες για την εκταμίευση της επιχορήγησης που θα γίνει στις επόμενες μέρες, καθώς για τις διαδικασίες διαχείρισής της.

Σύντομα, θα υπάρξει αναλυτικότερη ενημέρωση.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ – Θ. Σακκιώτης

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png