Αίγινα - Δημοτικές Εκλογές 2019

Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη, υποψήφια για τα νησιά με τον Γιώργο Πατούλη.


Δελτίο Τύπου.
Μια νέα σημαντική υποψηφιότητα ανακοινώθηκε πρόσφατα,  από τον συνδυασμό  "Νέα Αρχή"  του  Γιώργου Πατούλη για την περιφέρεια μας. Πρόκειται για μια νέα και δραστήρια  γυναίκα , γνωστή από την επαγγελματική και κοινωνικής της προσφορά, τη Βάσω Θεοδωρακοπούλου- Μπόγρη. 

Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου- Μπόγρη, γεννήθηκε και μεγάλωσε  στην περιοχή μας. Είναι  καθηγήτρια και δραστηριοποιείται με επιτυχία και μεγάλη αποδοχή   επαγγελματικά στο χώρο των εκπαιδευτικών δομών με κέντρο τη Σαλαμίνα.

Είναι παντρεμένη με τον Μηνά Μπόγρη και μητέρα  δύο παιδιών.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της , η κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Με μεγάλη χαρά και τιμή δέχτηκα να συμμετέχω στην  προσπάθεια του Γιώργου Πατούλη να κάνουμε μια Νέα Αρχή για την περιοχή μας, μια Νέα Αρχή για την Αττική.
Είμαι νέος άνθρωπος και έχω τη δύναμη και τη θέληση για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα.

Είμαι νέα επαγγελματίας και γνωρίζω τους αγώνες και τις αγωνίες όλων μας που δραστηριοποιούμαστε σε μια περιοχή, που είναι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από το κέντρο των αποφάσεων.     
Είμαι μάνα και ξέρω   τι σημαίνει και τι συνεπάγεται η ευθύνη όλων μας για τις γενιές που έρχονται, για τα παιδιά μας, για το μέλλον τους.

Θα είναι συνεπώς για μένα, μεγάλη τιμή αν οι συμπολίτες μας, μου δώσουν την ευκαιρία να συμβάλλω στο να γίνει η περιοχή μας καλύτερη, η ζωή μας πιο ανθρώπινη και οι πόλεις μας πιο λειτουργικές".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png