Ο Βασίλης Ζαμπέλης για τον επετειακό "10ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας", που θα γίνει αύριο 17 Οκτωβρίου στην Αίγινα.


Αύριο το πρωί στον χώρο μπροστά από την Πλατεία Εθνεγερσίας στην παραλία της Αίγινας, θα πραγματοποιηθεί ο επετειακός "10ος Αγώνας Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας". Ο αγώνας, λόγω των μέτρων για της πανδημίας, δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, όπως κάθε χρόνο. Όμως, οι συνθήκες επέτρεψαν την διοργάνωσή του αυτή την περίοδο και με την τήρηση όλων των πρωτοκόλλων για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο 17 Οκτωβρίου 2021. Ο Βασίλης Ζαμπέλης μίλησε σήμερα στο Aegina Portal παρουσιάζοντας όλα όσα αφορούν τη διοργάνωση του αγώνα. 

Η βασική διαδρομή των 10.000 μέτρων για δρομείς θα έχει αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Εθνεγερσίας απέναντι από τα εκδοτήρια εισιτηρίων. Στην ίδια διαδρομή θα γίνει επίσης αγώνας δρόμου πέντε (5.000) μέτρων για δρομείς και περιπατητές.

Η ημέρα θα ξεκινήσει με το πρόγραμμα των παιδικών αγώνων. Τα παιδιά που δεν δηλώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες μέσω της φόρμας συμμετοχής, μπορούν να δηλωθούν την ημέρα του αγώνα μέχρι τις 09:30.

200 μέτρα για νήπια στις 10:00.

800 μέτρα για μαθητές Α' Β' Γ' Τάξης Δημοτικού στις 10:15.

1500 μέτρα για μαθητές Δ' Ε' & ΣΤ' Τάξης Δημοτικού στις 10:30.

Αγώνας δρόμου 10.000μ για δρομείς. Ώρα έναρξης: 11.00.
 
Αγώνας δρόμου 5.000 μ με την επωνυμία "Κυριάκος Γκαρής" για δρομείς.  Ώρα έναρξης: 12.30
 
Οι απονομές θα γίνονται άμεσα με την συμπλήρωση των θέσεων.

Ο Βασίλης Ζαμπέλης ζήτησε από όσους αθλητές θα έρθουν στο νησί από Σάββατο, να πάρουν το νούμερό τους από το γήπεδο της Αίγινας το Σάββατο το απόγευμα 18:00-20:00. Οι υπόλοιποι αθλητές που θα έρθουν την Κυριακή, μπορούν να το παραλάβουν από τη γραμματεία, που θα είναι ανοιχτή από ώρα 09:00-12:15.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια του 10ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png