Δηλώσεις Δημήτρη Μούρτζη για την επιστολή Νίκου Οικονόμου, σχετικά με την λειτουργία επιχειρήσεων σκυροδέματος στην Αίγινα.

Θέματα

Με χθεσινή του ανοιχτή επιστολή στο Aegina Portal ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Οικονόμου, ουσιαστικά κατηγορεί την διοίκηση του δήμου για μεροληπτικές ενέργειες, με τις οποίες εξασφάλισε άδεια λειτουργίας επιχείρησης σκυροδέματος, πρώην μέλος της διοίκησης του Δήμου, δημιουργώντας έτσι, ενδεχομένως, ένα μονοπωλιακό περιβάλλον στην Αίγινα, την στιγμή μάλιστα που προγραμματίζονται δημόσια έργα στο νησί.

Το Aegina Portal μετά την δημοσίευση της επιστολής, ζήτησε από τον δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη να σχολιάσει το περιεχόμενο της. Ο δήμαρχος Αίγινας χαρακτήρισε την επιστολή απαξιωτική, εξηγώντας ότι όταν έρχεται ένα έγγραφο από την Περιφέρεια για την εκτέλεση κάποιου δημόσιου έργου, ενημερώνει και τις δύο ενδιαφερόμενες εταιρίες, ενώ εξήγησε ότι για την αδειοδότηση της δεύτερης εταιρίας, υπήρχε συνάντηση των ιδιοκτητών και των δύο εταιριών στο γραφείο του, όπου ενημέρωσε για τις διαδικασίες που έπρεπε να ακολουθηθούν για την αδειοδότησή της.

Στη συνέχεια ο κύριος Μούρτζης απάντησε σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο.