Κινηματογράφος Τιτίνα. Πρόγραμμα προβολών Νοεμβρίου.

Ο κινηματογράφος Τιτίνα, ανακοίνωσε το πρόγραμμα προβολών των ταινιών, που θα παρουσιαστούν στην αίθουσα του, κατά τη διάρκεια του μήνα Νοέμβριου:
  • 1. Εβδομάδα από Παρασκευή  30 Οκτωβρίου μέχρι και Τετάρτη 4 Νοεμβρίου
- «Συννεφιές με λιακάδα», (Ιταλία), Κοινωνική - αισθηματική

Η αλλαγή στη ζωή και τη σχέση ενός σχετικά άνετου και μοντέρνου ζευγαριού, όταν ο άντρας χάνει τη δουλειά του. Πως οι καταστάσεις αλλάζουν και διαμορφώνουν τους χαρακτήρες, επηρεάζουν τις ζωές των πρωταγωνιστών και των γύρω τους.

Μια πολύ γλυκιά ταινία του Σίλβιο Σολντίνι («Ψωμί και Τουλίπες») για τις σχέσεις, το γάμο, τις δοκιμασίες, δοσμένη με ευχάριστο τρόπο και πολύ καλές ερμηνείες.
  • 2. Εβδομάδα από Παρασκευή  6 μέχρι και Τετάρτη 11 Νοεμβρίου
- «Kabuli kid», (Ιράν), Κοινωνική

Ο Αφγανός  ταξιτζής Καλέντ, προσπαθεί απεγνωσμένα  να βρει στους χωμάτινους δρόμους της Καμπούλ την εξαφανισμένη μάνα του μωρού που κάποιος άφησε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του.

Τα καθημερινά παράδοξα, οι αντιθέσεις, η δυτική υποκρισία, η ανθρωπιά και ιδιαίτερα ένα  διακριτικό χιούμορ, ντύνουν το φιλμ, που παραμένει δημιουργικά προσανατολισμένο και ήπια διασκεδαστικό.
  • 3. Εβδομάδα από Παρασκευή 13 μέχρι και Τετάρτη 18 Νοεμβρίου
- «Coco Chanel & Igor Stravinsky», (Γαλλία), Αισθηματική

Στο Παρίσι του ’20, η σχεδιάστρια  μόδας Κοκό Σανέλ συναντά τον  εμιγκρέ μουσικοσυνθέτη Ιγκόρ Στραβίνσκι και αποφασίζει να τον βοηθήσει οικονομικά. Τον φιλοξενεί μαζί με την οικογένειά του στη βίλα της και γοητεύεται από τον κλειστό, αλλά παθιασμένο για τη μουσική, χαρακτήρα του.

Όμορφοι άνθρωποι, όμορφες εικόνες, με πρωταγωνιστές τους: Άννα Μουγκλαλίς, Μαντς Μίκελσεν

  • 4. Εβδομάδα από Παρασκευή  20 μέχρι και Τετάρτη  25 Νοεμβρίου

- «Η γυμνή αλήθεια», (Αμερική), Αισθηματική κομεντί

Μια ρομαντική τηλεοπτική παραγωγός  πρέπει να συνεργαστεί μ’ έναν, έξω  απ’ τα δόντια, κυνικό παρουσιαστή, ο οποίος αποκαλύπτει τη «Γυμνή αλήθεια» για τις σχέσεις αντρών και γυναικών. Ρομαντική κομεντί με τους: Τζέραλντ Μπάτλερ και Κάθριν Χάιγκλ

  • 5. Εβδομάδα από Παρασκευή  27 Νοεμβρίου μέχρι  και Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου

- «Ακαδημία Πλάτωνος», (Ελλάδα), Κοινωνικό

O Σταύρος και οι φίλοι του, κλασικοί ελληναράδες, τεμπελιάζουν όλη μέρα μπροστά στο ψιλικατζίδικο του πρώτου. Όλα αλλάζουν όμως όταν ένα πρωϊ η μητέρα του Σταύρου αναγνωρίζει στο πρόσωπο ενός Αλβανού τον χαμένο της γιο.

Κεφάτη  ελληνική ταινία με πολλά κοινωνικά στοιχεία.

Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος

Σάββατο - Κυριακή: δύο προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.00 μ.μ.
Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη - Παρασκευή: στις 9.00 μ.μ.
Πέμπτη: κλειστά

Σημ: Οι ταινίες και  οι ώρες των προβολών ενδέχεται να μεταβληθούν. Παρακαλείστε, όπως επικοινωνείτε για  την επιβεβαίωση  του προγράμματος ή όπως ενημερώνεστε από τα κατά τόπους σταντς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png