Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018 παρουσίασε η Eurobank σε επιχειρηματίες του κλάδου στην Αίγινα.

Δελτίο Τύπου.
Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018 παρουσίασε η Eurobank σε επιχειρηματίες του κλάδου στην Αίγινα, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018.
Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος επιχειρηματιών της Αίγινας, που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο, οι οποίοι ενημερώθηκαν αναλυτικά από στελέχη της Eurobank για όλη τη δέσμη των εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει η Τράπεζα στους επαγγελματίες του τουρισμού.

Τους επιχειρηματίες της Αίγινας, που καλύπτουν όλους τους τομείς του τουριστικού κλάδου (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά πρακτορεία, επιχειρήσεις Rent a Car, εστίασης και ενοικίασης σκαφών αναψυχής κ.α.), υποδέχτηκαν εκ μέρους της Eurobank ο κ. Αριστείδης Πετρόπουλος, Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών Τομέα Γ Δικτύου Καταστημάτων, η κα Τίνα Λαγιάκου, Διευθύντρια Περιφερειακής Αγοράς Δικτύου Καταστημάτων Πειραιώς Β και ο κ. Ηλίας Σκουλάς, Υπεύθυνος Καταστήματος Eurobank Αίγινας.

Εκ μέρους της Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων της Eurobank, το πρόγραμμα παρουσίασε αναλυτικά η κα.  Βάσια Ταφρόγλου, Διευθύντρια Υποστήριξης & Εκπαίδευσης, Γενικής Διεύθυνσης Small Business Segment.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από την  Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης, ο  Γενικός Γραμματέας κ. Νικόλαος Δρίτσας,  καθώς και αρκετοί επιχειρηματίες.   

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018, που παρέχεται για 8η συνεχή χρονιά από τη Eurobank, στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε αυτό. Σκοπός της Eurobank είναι, μέσω της ολοκληρωμένης δέσμης τραπεζικών και μη τραπεζικών προϊόντων του Προγράμματος, οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα να αποκτήσουν ένα «πολυεργαλείο» που θα τους βοηθήσει στην πράξη, να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις σύγχρονες και ολοένα πιο απαιτητικές ανάγκες ενός εξαιρετικά ανταγωνιστικού κλάδου. Επιγραμματικά, το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018, προσφέρει:

* Ενίσχυση της ρευστότητας με προνομιακά επιτόκια επαγγελματικών λογαριασμών, υψηλότερες αποδόσεις στις προθεσμιακές καταθέσεις, εκπτώσεις στα εισερχόμενα εμβάσματα, ειδικές τιμές σε εργαλεία διαχείρισης των καθημερινών εισπράξεων και ασφαλούς φύλαξης των μετρητών ταμείου, με δυνατότητα απευθείας μεταφοράς τους στον επαγγελματικό λογαριασμό. Επιπρόσθετα, προσφέρει  προνομιακή τιμολόγηση στις προμήθειες και τους όρους μίσθωσης των μηχανημάτων POS, άμεση έγκριση και εγκατάσταση και αποδοχή όλων των καρτών.  
* Δυνατότητα  χρηματοδότησης με προνομιακούς όρους μέσω του Ανοικτού Επαγγελματικού POS της Eurobank, αλλά και σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς και εθνικούς φορείς μέσω του προγράμματος Cosme, και της Επιχειρηματικής Επανεκκίνησης του ΤΕΠΙΧ.
* Παροχή Συμβουλευτικής Υποστήριξης και δυνατότητα χρηματοδότησης της συμμετοχής σε χρηματοδοτικά και επιδοτούμενα προγράμματα, σε συνεργασία με κρατικούς και ευρωπαϊκούς φορείς (ΕΣΠΑ).
* Προβολή και δικτύωση στα social media, σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες.
* Ανταγωνιστικό πρόγραμμα διαχείρισης μισθοδοσίας με ειδικά προνόμια
* Ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων και προσωπικού.

Ειδικά για τον ξενοδοχειακό κλάδο, σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες του χώρου,  παρέχονται υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, με προνομιακή τιμολόγηση (έκπτωση), στους τομείς:
• Hotel Management
• Sales Management
• Revenue Management

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018 αποτελεί πυρήνα της στρατηγικής της Eurobank για την στήριξη της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας στον τουριστικό τομέα, που αποτελεί έναν από τους βασικότερους αναπτυξιακούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png