Δημοτικές Εκλογές 2014

Νίκος Οικονόμου. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα για Όλους.

Οι δηλώσεις του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα για Όλους", κυρίου Νίκου Οικονόμου για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα το 1967 στoν Πειραιά. Κατάγομαι από το Βαθύ (Κοκαλάκι). Είμαι πολύτεκνος έχω τέσσερα παιδιά , ένα γιό και τρεις κόρες. Σπούδασα Πληροφορική στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ και Παιδαγωγικά στην ΑΠΑΙΤΕ (πρώην ΠΑΤΕΣ). Είμαι Καθηγητής Πληροφορικής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και Επιμορφωτής Ενηλίκων Δραστηριοποιούμε σε διάφορους συλλόγους. Έχω κάνει μελέτη με θέμα «Μηχανοργάνωση Δήμων και Κοινοτήτων» .Είμαι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος. To 2010 με εμπιστεύτηκαν οι πολίτες της Αίγινας με την ψήφο τους πιστεύω πως φάνηκα της εμπιστοσύνης τους και δεν την πρόδωσα στην μέχρι τώρα θητεία μου. Αντιστάθηκα με όλες μου τις δυνάμεις στις κατεστημένες νοοτροπίες οι οποίες ευθύνονται για την τραγική οικονομική κατάσταση που περνάει η πατρίδα μας και ο δήμος.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.