Δημοτικές Εκλογές 2014

Μαίρη Γαλάνη - Κρητικού. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος - Αίγινα Κίνηση Ευθύνης.

Βιογραφικό σημείωμα:
Οι δηλώσεις της υποψηφίας δημοτικής συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης" κυρίας Μαίρης Γαλάνη - Κρητικού για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Σπουδές : Δημοσιογραφία, Γαλλική Φιλολογία (Σορβόννη – Παρίσι), Γερμανική Λογοτεχνία (Αννόβερο Γερμανίας). Γλώσσες : Γαλλικά, Γερμανικά, Αγγλικά (διαβάζω Ισπανικά) Δίδαξε γαλλικά (Sorbonne κ.α.) Υπήρξε δημοσιογράφος στην «Le Figaro» (Παρίσι), «Βήμα», «Ταχυδρόμος» Αθήνα, «Νέα της Αίγινας» (διευθύντρια) «ΜΑΧΗ», «Επιβάτης» κ.α. Ανήκει σ την συντακτική επιτροπή του περιοδικού «Αιγιναία». Έγραψε το βιβλίο «Αίγινα : τα πρόσωπα, οι τόποι, οι μνήμες». Ιδρυτικό μέλος του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας και τμήματος Περιηγητικής Αίγινας. Ανήκει στους Φίλους Μουσείου Ακροπόλεως, Μπενάκη, Μεγάρου Μουσικής, Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας. Κεντά ταπισερί δικών της σχεδίων με θέματα τη ζωή της Αίγινας και της μυθολογίας που έχουν εκτεθεί σε μεγάλα Μουσεία Ελλάδας και Ευρώπης. Έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αίγινας.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.