Δημοτικές Εκλογές 2014

Γιάννης Παπαδόπουλος. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - Αίγινα Κίνηση Ευθύνης.

Οι δηλώσεις του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης" κυρίου Γιάννη Παπαδόπουλου για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα τον Ιούλιο του1963. Οι γονείς μου, Παρασκευάς Παπαδόπουλος και Στέλλα Μαύτα Παπαδοπούλου, είχαν πάντα ενεργή συμμετοχή στα κοινά του νησιού και αυτό με έμαθαν να κάνω και εγώ. Ήδη από το 1982 ήμουν μέλος του θεατρικού και του Μουσικού τμήματος του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας, ενώ παράλληλα σπούδαζα σχέδιο και ζωγραφική στο εργαστήριο του Γ.Βογιατζή καθώς επίσης πιάνο, αρμονία και Σύνθεση στο Εθνικό Ωδείο. Το 1989 αποφοίτησα από το Πολυτεχνείο και το 1991, μετά την θητεία μου στο Πολεμικό Ναυτικό, εγκαταστάθηκα και πάλι στην Αίγινα όπου και εργάζομαι μέχρι σήμερα ως Αρχιτέκτων. Έχω διδάξει στην ΑΤΚΟ Εκπαιδευτική, ως εισηγητής σεμιναρίων πληροφορικής, σε συναδέλφους μηχανικούς, τοπογράφους και αρχιτέκτονες. Έχω παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια και συνέδρια με σημαντικότερο ίσως το ιδρυτικό συνέδριο της Ένωσης Αρχιτεκτόνων της Μεσογείου το 1994 στο Μαρόκο. Το 2006 εκλέχτηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης" με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Κουκούλη. Διετέλεσα Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου (2007) και Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου μας (2008-2010). Από τον Μάρτιο του 2013 είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και υπεύθυνος του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας της ΕΡΓΟΣΕ.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.