Δημοτικές Εκλογές 2014

Χριστίνα Ιωαννίδου. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος - Αίγινα Κίνηση Ευθύνης.

Οι δηλώσεις της υποψηφίας δημοτικής συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης" κυρίας Χριστίνας Ιωαννίδου για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Μεγαλωσα σε δυο χωρες Αγγλια και Ελλαδα, τελειωσα το American College of Athens (ACS) σπουδασα secretarial work, public relations, and reception στην Αγγλια και στην συνεχεια πηγα στην Βακαλο και τελειωσα γραφιστρια. Η προϋπηρεσία μου ποικίλη απο Reception οταν σπουδαζα στην Βακαλο τα καλοκαιρια στο Elouda Mare στην Κρητη, Bratsera - Υδρα και Savoy στον Πειραια, εργαστηκα σαν γραφιστρια στις εταιρείες Geo Young & Rubicam, Solid Advertising, εκδοσεις Καββαθα και είχα δικο μου γραφειο εδω στην Αιγινα για 4 χρονια. Είμαι η μητερα της Γεωργιας & Μαριας Φουρναρακου (ετσι με ξερετε οι περισσοτεροι) τα hobby μου ειναι ζωγραφικη, χορός, περπατημα, ιππασια, ποδηλατο, beach volley, φιλοζωια και κοινωνικες εκδηλωσεις.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.