Δημοτικές Εκλογές 2014

Κυριακή Λαγογιάννη. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος - Η Άλλη Αίγινα.

Οι δηλώσεις της υποψηφίας δημοτικής συμβούλου με το συνδυασμό "Η Άλλη Αίγινα" κυρίας Κυριακής Λαγογιάννη για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Ονομάζομαι Λαγογιάννη Κυριακή του Ευαγγέλου και της Αικατερίνης Καλοκουβάρου. Γεννήθηκα το 1981 στην Αθήνα, μεγάλωσα στην Αίγινα καθώς φοίτησα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας.Αποφοίτησα από την Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά Jeanne d'Arc και το 2005 από το Τμήμα της Γαλλικής Γλώσσας και φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2009 αποφοίτησα από το Παν/μιο Πειραιά του Τμήματος των Ναυτιλιακών Σπουδών και το επόμενο έτος 2010 γεννήθηκε και ο γιος μου Ευάγγελος.Γνώστης Αγγλικών (με άδεια διδασκαλίας) και Ισπανικών. Η εργασιακή μου εμπειρία σχετίζεται με τον τουριστικό και το ναυτιλιακό τομέα καθώς και με την εξυπηρέτηση σε οργανισμούς του Δημοσίου (ΟΑΕΔ, Επιμελητήριο) και ως καθηγήτρια αγγλικών και γαλλικών επιπλέον έχω ασχοληθεί και με μεταφράσεις ξενόγλωσσων κειμένων.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.