Δημοτικές Εκλογές 2014

Δήμητρα Ζορμπά. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα για Όλους.

Οι δηλώσεις της υποψηφίας δημοτικής συμβούλου με το συνδυασμό "Αίγινα Εν Δράσει - Αίγινα για Όλους", κυρίας Δήμητρας Ζορμπά για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκα στον Πειραιά και ζώ στην Αίγινα (Βαγία) Επί 25 συνεχή χρόνια μετείχα ενεργά και δυναμικά στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραιστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Βαγίας και άλλων κοινωνικών οργανισμών. Εργάστηκα επί 30 χρόνια στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ σε νευραλγικούς τομείς και συγκεκριμένα στο Dealing room , στο Risk Management και σε μεγάλα καταστήματα των Αθηνών. Είμαι πτυχιούχος του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ και γνωρίζω άριστα Αγγλικά Και Γαλλικά. Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πιά χρονικά περιθώρια για την αντιμετώπιση των συσσωρευμένων προβλημάτων ετών . Με αίσθημα ευθύνης και κατόπιν σκέψης αποφάσισα να συμμετάσχω στον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΡΤΖΗ.

Το video εντάσσεται στην πρωτοβουλία του Aegina Porlal για την παρουσίαση των θέσεων όλων των υποψηφίων των δημοτικών συνδυασμών, μετά από τη σχετική επιστολή που τους απεστάλη και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε το ίδιο διάστημα.