Δημοτικές Εκλογές 2014

Επιστολή Aegina Portal για παρουσίαση υποψηφίων και debate.

Η επιστολή του Aegina Portal, που κοινοποιήθηκε πριν από λίγο προς τους δημοτικούς συνδυασμούς και αφορά την ημερομηνία έναρξης της παρουσίασης υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και υποψηφίων συμβούλων κοινοτήτων, καθώς και την πρόθεσή του να διοργανώσει μία τηλεοπτική αναμέτρηση (debate) μεταξύ των επικεφαλής των συνδυασμών.

Σε συνέχεια της επιστολής μας με θέμα: "Παρουσίαση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και υποψηφίων συμβούλων κοινοτήτων από το Aegina Portal", θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη Δευτέρα 5 Μαΐου και μέχρι το Σάββατο 10 Μαΐου, οι υποψήφιοί σας θα μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας, Αντωνίου Πελεκάνου 8, προκειμένου να τοποθετούνται με δηλώσεις τους σε δίλεπτο video για τη συμμετοχή τους στις Δημοτικές Εκλογές.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι χρονικοί περιορισμοί, μας υποχρεώνουν να αλλάξουμε την καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών στο studio, από τις 13 Μαΐου που ήταν αρχικά, στις 10 Μαΐου.

Για το λόγο αυτό η χρονική περίοδος κατά την οποία οι υποψήφιοί σας μπορούν να προσέρχονται για βιντεοσκόπηση αναπροσαρμόζεται ως εξής:

Δευτέρα: 5:30 μ.μ.-9:30 μ.μ.

Τρίτη – Παρασκευή: 1:30 μ.μ.-4:30 μ.μ.

Σάββατο: 1:30 μ.μ.-6:30 μ.μ.

Σας υπενθυμίζουμε, ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό σας για την εμφάνιση των υποψηφίων του συνδυασμού σας ανά ημέρα, θα πρέπει να μας αποστέλλετε τα αντίστοιχα βιογραφικά σημειώματα, μεγέθους 100 λέξεων το κάθε ένα, τουλάχιστον λίγες ώρες πριν τη βιντεοσκόπηση. Η αποστολή του βιογραφικού γίνεται με ευθύνη του συνδυασμού, με απλό κείμενο txt και πάντα από την ίδια, πιστοποιημένη από εμάς, διεύθυνση email.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πρόθεσή μας να διοργανώσουμε μία τηλεοπτική αναμέτρηση (debate) μεταξύ των επικεφαλής των συνδυασμών, στις αρχές της τελευταίας εβδομάδας, πριν τον πρώτο γύρο των εκλογών με προτιμώμενες ημερομηνίες αυτές των 12/5 ή 13/5.

Για τους όρους διεξαγωγής της αναμέτρησης, θα ενημερωθείτε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.