Δημοτικές Εκλογές 2014

Δελτίο Τύπου. "H Άλλη Αίγινα" για την υποστήριξη Γρηγορόπουλου.

Δελτίο Τύπου. "Η Άλλη Αίγινα".
Μένοντας σταθεροί στις αρχές μας και στις ηθικές αξίες που προσδιορίζουν την πολιτική μας παρουσία, αποφασίσαμε να εκτεθούμε στις Δημοτικές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.
Στην προσπάθειά μας να αποτινάξουμε κάθε τι πολιτικά παλιό, φθαρμένο και αναποτελεσματικό βρήκαμε άξιους συναγωνιστές και συμπαραστάτες στη Δημοτική Κίνηση του γνωστού σε όλους μας Γιατρού του φίλου Παναγιώτη Γρηγορόπουλου, επικεφαλής του Συνδυασμού «ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ». Τους υποδεχόμαστε με χαρά. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράσταση και τη συνεργασία τους.
Συνεργασία έντιμη, καθαρή, ανεπιφύλακτη. Χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
Επιτέλους έχουμε την ευκαιρία να πούμε ΟΧΙ σε μία από τα ίδια.
Υποστηρίζουμε καινούριους ανθρώπους, με όραμα, με φαντασία, όχι ανύπαρκτους, όχι ουρανοκατέβατους, αλλά με διαχρονική πολιτική και κοινωνική δράση, με έμπρακτο ενδιαφέρον για τα κοινά.
Υποστηρίζουμε ανθρώπους, με ανοιχτό μυαλό, που δεν προκαλούν με την παλιομοδίτικη πολιτική συμπεριφορά τους, που δεν λειτουργούν αρνητικά και δεν είναι ζημιογόνοι για το κοινωνικό συμφέρον.
Το μέλλον ανήκει στο καινούριο. Το παλιό έδωσε τις εξετάσεις του και απέτυχε. Δεν έχει πια τίποτα να προσφέρει και θα έπρεπε επιτέλους από μόνο του να είχε αποχωρήσει. Αφού λοιπόν το παλιό δεν αποφασίζει να φύγει, είναι καιρός εμείς να αποφασίσουμε να το διώξουμε.
Είναι καιρός να πούμε ΟΧΙ στις προβληματικές πολιτικές, στις αναχρονιστικές συμπεριφορές, στις πολωτικές επιλογές, που υποβαθμίζουν όχι μόνο τον πολιτικό μας πολιτισμό, αλλά και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τις ρίχνουμε στου «Πενήντα τα Βράχια» για να μην έχουν ξανά γυρισμό.
Σας καλούμε να στηρίξετε τον αγώνα μας. Για να πάμε μπροστά προς μια “Άλλη Αίγινα” με “Πρόσω Ολοταχώς”. Για την Αίγινα που αγαπάμε. Για την Αίγινα που δικαιούμαστε.