Δημοτικές Εκλογές 2014

Δελτίο Τύπου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας κ. Φίλιππος Τζίτζης παρουσιάζει το όνομα και το σήμα του συνδυασμού "Η Άλλη Αίγινα".

Ξεκινήσαμε και προχωράμε. Ο συνδυασμός μας στελεχώνεται από έμπειρους δημοτικούς συμβούλους αλλά κυρίως από νέες και νέους που φέρνουν στην φαρέτρα τους φρέσκιες ιδέες και νέο όραμα για τον τόπο που γεννηθήκαμε, για τον τόπο που επιλέξαμε να ζούμε, για τον τόπο που αγαπάμε.

Σας παρουσιάσουμε σήμερα το όνομα και το σήμα του συνδυασμού μας. Σκιαγραφεί και τον άξονα της πολιτικής μας για τον Δήμο της Αίγινας.
«Η Άλλη Αίγινα», είναι η παράταξη των νέων προσώπων, των νέων ιδεών και στόχο έχει να αλλάξει τα δεδομένα στην τοπική πολιτική σκηνή.
«Η Άλλη Αίγινα» δημιουργήθηκε για να φέρει στο προσκήνιο τις παραμελημένες περιοχές της Αίγινας και να τους δώσει λόγο και προτεραιότητα. Δημιουργήθηκε για να ενώσει τα ξεχασμένα -χρόνια τώρα- κομμάτια του πάζλ στο χάρτη του νησιού μας.

Είμαστε εδώ για να δώσουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους, όπου κι αν κατοικούν. Στην πόλη ή στα χωριά. Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν όλους. Στο κέντρο ή στην περιφέρεια. Είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε αυτά που πληγώνουν την καθημερινότητά μας.

Θέλουμε και μπορούμε. Γιατί η δυναμική των νέων ανθρώπων είναι το μόνο που μπορεί να φέρει ελπίδα απέναντι στο «παλιό και δοκιμασμένο» που έσυρε τον τόπο αλλά και την πατρίδα μας στα σημερινά αδιέξοδα.

Ξέρουμε τις μεγάλες δυσκολίες που θα συνοδεύουν την κάθε ημέρα της επόμενης Δημοτικής περιόδου. Γνωρίζουμε ότι εν μέσω κρίσης οι οικονομικοί πόροι του Δήμου θα βαίνουν μειούμενοι. Γνωρίζουμε ότι η στρατηγική για την ανάπτυξη του τόπου μας περνάει μέσα από την συστράτευση όλων των παραγωγικών δυνάμεων.

Κυρίως, των νέων. Των ανθρώπων που έχουν την αντοχή, τις φυσικές δυνάμεις, την καθαρότητα της σκέψης, το πάθος για τη ζωή, τα κίνητρα για το μέλλον τους. Των ανθρώπων που μάχονται, που διεκδικούν, που το χρώμα δεν έχει χαθεί από τη ματιά τους. Όλων αυτών που έχουν ξεκάθαρη πρόταση και που δεν σύρονται από «εξαρτήσεις» και «ιδιότυπες» δεσμεύσεις. Όλων αυτών που μπορούν να τρέξουν τον «Μαραθώνιο» της επόμενης πενταετίας.
Δεν είναι προσωπικό στοίχημα. Είναι υπόθεση όλων μας. Να διαγράψουμε κάθε μορφή πολιτικής και προσωπικής αντιπαλότητας για να προχωρήσουμε μπροστά.

Ενωμένοι, να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Ενωμένοι, να οραματιστούμε ένα πιο φωτεινό αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.
Μια «Άλλη Αίγινα» οραματιζόμαστε.
Την Αίγινα που διώχνει τη θαμπάδα, που αναδεικνύει τη λάμψη, την ομορφιά της, το χρώμα και τον πολιτισμό της.
Με νέα πρόσωπα.
Με νέες ιδέες.

Η Αίγινα δεν γυρίζει πίσω.
 
 
Φίλιππος Γ. Τζίτζης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας