Δημοτικές Εκλογές 2019

Επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά στην Αγία Μαρίνα.

Δημοτική Παράταξη Αίγινα Αποφασίζεις. Δελτίο Τύπου.
Στην Αγία Μαρίνα βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας Γιάννης Ζορμπάς το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου 2019. Επισκέφθηκε τοπικά καταστήματα και συναντήθηκε με επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Πολλά ήταν τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση: η αποκομιδή των απορριμμάτων - ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, η χωροθέτηση κάδων, η ακτοπλοϊκή σύνδεση, η πρόοδος των εργασιών στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, η δυνατότητα σύνδεσης του δικτύου ύδρευσης Αφαίας – Αλώνων με τον αγωγό ΕΥΔΑΠ, το δίκτυο αποχέτευσης, ο ηλεκτροφωτισμός οδών και πλατειών, η φωταγώγηση του Ναού της Αφαίας, η τόνωση του τοπικού τουρισμού, η δυνατότητα εξεύρεσης χρηματοδότησης μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, τα κοινοτικά συμβούλια κ. ά.   
Η συνάντηση κρίθηκε ως γόνιμη, και από τις δύο πλευρές, ενώ κατέληξε στην κοινή παραδοχή και πεποίθηση πως μόνο μέσω συνεργασίας της δημοτικής αρχής με την τοπική κοινότητα, τους κατά τόπους φορείς και πολίτες μπορεί να επιτευχθεί αναβάθμιση της καθημερινότητας με ό,τι θετικό αυτή συνεπάγεται.
Ο Γιάννης Ζορμπάς ευχαρίστησε τον κόσμο που συμμετείχε, τόνισε πως αυτή η πρώτη επαφή σκοπό είχε να αναδείξει προβληματισμούς και προτάσεις για την ορθότερη διαχείριση των προβλημάτων σε Αγία Μαρίνα, Άλωνες, Μεσαγρό και γύρω περιοχές, ενώ ανανέωσε την πρόσκληση για την ανοιχτή συγκέντρωση που σκοπεύει να πραγματοποιήσει εκεί.