ΑΝ.Ε.Ε.Κ. - ΚΟΚΟΛΗΣ Α.Ε. Πρατήρια Υγρών Καυσίμων & Ειδών Αυτοκινήτου.

Πρατήρια:
  • ΑΙΓΙΝΑ, ΑΦΑΙΑΣ 163, Τηλ. 22970 27920
  • ΠΕΡΔΙΚΑ, Λ. Πέρδικας, Τηλ. 22970 61497
  • ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ, Λ. Αγ. Αλώνων 10, Τηλ. 22970 32860

Η εταιρεία ΑΝ.Ε.Ε.Κ ΚΟΚΟΛΗΣ Α.Ε ιδρύθηκε το 1989 και προήλθε από συγχωνεύεις εταιρειών του κ. Νεκτάριου Κοκόλη και το έτος 1999 ο τίτλος ΑΝ.Ε.Ε.Κ πήρε τα αρχικά γράμματα της οικογενείας Κοκόλη.

Με την εμπειρία του ιδρυτή της εταιρείας σαν μηχανικού – μηχανολόγου γύρω από τον χώρο του αυτοκινήτου και πάσης φύσεως μηχανοκίνητου, αναπτύχθηκε το δίκτυο πρατηρίων στο νησί όπου καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών γύρω από το αυτοκίνητο, το σκάφος, αλλά και αρκετές καταναλωτικές ανάγκες των τοπικών αγορών στην περιφέρεια του νησιού.

Οι βασικές υπηρεσίες μας σήμερα εξυπηρετούν πάνω από 500 πελάτες ημερησίως κατά μέσο όρο στην λιανική πώληση καυσίμων από τα τρία πρατήρια μας.
Οι παροχές ανά πρατήριο είναι το πλύσιμο αυτοκινήτου, express service, πωλήσεις και επισκευές ελαστικών αυτοκινήτου καθώς επίσης μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και ανταλλακτικά αυτοκινήτου αφού και τα τρία καταστήματα μας έχουν συνεργασία με τον μεγαλύτερο οίκο στην Ευρώπη autoεπιλογές.

Διανομές καυσίμων
*Αφορά κάθε τύπο ανεφοδιασμού σκαφών με καύσιμα από το εξειδικευμένο τμήμα ναυτιλίας, και τεχνική κάλυψη, με μεγάλη γκάμα σε προϊόντα ναυτιλίας.
*Διανομές πετρελαίου για φούρνους, εργοτάξια και ξενοδοχεία.
*Το τμήμα διανομών θέρμανσης έρχεται να καλύψει τις ανάγκες θέρμανσης κάθε σπιτιού με την υποστήριξη των συνεργατών μας για την συντήρηση και την οικονομική λειτουργία του λέβητα σας.

Στα βασικά καύσιμα ανήκει και το εμφιαλωμένο υγραέριο και προπάνιο, όπου εξυπηρετούμε και εφοδιάζουμε καθημερινά πολλά σπίτια, εστιατόρια, ξενοδοχεία και οβελιστήρια ένα προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον και αρκετά οικονομικό. Μια μεγάλη ποικιλία εστιών μαγειρικής και θερμαστρών όπως και οποιοδήποτε ανταλλακτικό εξάρτημα χρειαστείτε θα το βρείτε στα καταστήματα μας.

Πέραν όμως από τις βασικές δραστηριότητες στα πρατήρια μας και ειδικότερα στο κατάστημα της Πέρδικας λειτουργεί ειδικό κατάστημα με βιομηχανικά είδη, σιδηρικά, οικιακά, χρώματα και συντηρητικά όπως και κάθε τι που θα χρειαστείτε για να επισκευάσετε ή να συντηρήσετε το σπίτι και τον κήπο σας.

Η εταιρεία και το προσωπικό της τηρεί αυστηρά τον όρο, εξυπηρέτηση του πελάτη με πρότυπο να είμαστε πάντα η πρώτη επιλογή σας.

Φιλικά
για την εταιρεία
Νεκτάριος Κοκόλης

Διεύθυνση

  • Street: Γραφεία: Α. Κοκόλη και Λ. Φανερωμένης 1-2
  • Postcode: 180 10
  • City: Αίγινα

Επικοινωνία

  • Telephone: 22970 27920 & 22970 26404
  • E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.