"Πρόσωπα". Η νέα έκθεση φωτογραφίας από το Φωτογραφικό Εργαστήρι Αίγινας στο Λαογραφικό.

Φωτογραφία

Τα εγκαίνια έγιναν την Παρασκευή και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 15 Ιουνίου. Είναι μία έκθεση φωτογραφίας που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και είναι βέβαιο ότι θα κρατήσει τον επισκέπτη για αρκετή ώρα στο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου. Τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας ακολούθησαν μία εσωτερική προσέγγιση με τα θέματά τους, που είναι "πρόσωπα" και όχι πορτραίτα. Στο Aegina Portal για αυτή την νέα δουλειά από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας" μίλησε η φωτογράφος Ασπασία Λεούση, εξηγώντας την διαδικασία και την μέθοδο που ακολούθησαν.

Ευχαρίστησε επίσης τον δάσκαλο της ομάδας, τον φωτογράφο Άρη Παύλο, το Λαογραφικό Μουσείο για την φιλοξενία, τον Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας "Ο Καποδίστριας", μα πάνω από όλα τους ανθρώπους που δέχθηκαν να είναι "τα πρόσωπα" των φωτογραφιών.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι:  Κωνσταντίνος Βατικιώτης,  Σαλώμη Μελισσάρη, Ασπασία Λεούση, Γιώργος Μαλτέζος, Γεωργία Μανιμανάκη, Τζένυ Σκριβάνου, Παρασκευούλα Λιάκα, Ξανθούλα Γρυπαίου, Κώστας Ιωαννίδης, Βιβή Κορφιάτη και Δέσποινα Κανάκη.

Οι ώρες λειτουργίας καθημερινά 11.00-14.00 & 18.00-22.00 στο Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας.