Το ξενοδοχείο LaLiBay Resort & Spa  αναζητά προσωπικό όλων των ειδικοτήτων για τη θερινή σεζόν 2021.


Το LaLiBay Resort & Spa, ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων στο νησί της Αίγινας, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του για πρώτη φορά τη θερινή σεζόν 2020, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της άτομα όλων των ειδικοτήτων για την θερινή σεζόν 2021.

Η Διοίκηση του ξενοδοχείου προσδοκεί σε σταθερές συνεργασίες με άτομα που έχουν όρεξη για δουλειά και προσανατολισμό στην άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 210 4226274 (εσωτερικό 1232).

Τα βιογραφικά που θα αξιολογηθούν θετικά για τις υπάρχουσες ανοιχτές θέσεις, θα ειδοποιηθούν άμεσα, ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με εκπροσώπους του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού. Για την έγκαιρη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε άμεσα το βιογραφικό σας σημείωμα.

Σας ευχαριστούμε πολύ.