Την αναβολή της συζήτησης των θεμάτων για το Λιμενικό Ταμείο, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά η κ. Σίλα Αλεξίου. 

Σίλα Αλεξίου. Δελτίο Τύπου.
Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αίγινας κ. Φίλιππο Τζίτζη

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε
Απευθύνομαι σε σας αιτούμενη την αναβολή συζήτησης θέματος της ημερησίας διάταξης και ειδικότερα αυτού που αφορά τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου, η οποία έχει προγραμματιστεί στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τόσο το ένα όσο και το άλλο, αποφασίστηκαν από την απερχόμενη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου, στην οποία η δική μας παράταξη δεν είχε καμιά ανάμειξη και συνεπώς δεν έχουμε γνώση των στοιχείων.

Προκύπτει όμως και ένα εύλογο ερώτημα: Γιατί η απερχόμενη διοίκηση να δεσμεύσει τη μελλοντική διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου με αποφάσεις που ελήφθησαν λίγο πριν την εκπνοή του 2023, ενώ ήταν δεδομένο ότι σε λίγες ημέρες θα προέκυπτε η αλλαγή σκυτάλης;

Επειδή δεν επιθυμούμε να προκαλέσουμε έριδες στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο προβάλλοντας τις αυτονόητες ενστάσεις μας, σας ζητώ την αναβολή της συζήτησης έως ότου αναλάβει η νέα διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου, στην οποία θα μετέχουμε κι εμείς, προκειμένου να επανεξεταστούν τα θέματα, που έχουν να κάνουν με διαχείριση τεράστιων χρηματικών ποσών.

Άλλωστε τα έγγραφα που μας έχουν σταλεί προ τριών μόλις ημερών, υπερβαίνουν τις 450 σελίδες και είναι δεδομένο ότι κανείς δεν προλαβαίνει να τα μελετήσει και να τα διασταυρώσει στους χρόνους αυτούς.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σίλα Αλεξίου
Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png