Δημοτικές Εκλογές 2023

Επικυρώθηκαν από το Πρωτοδικείο Πειραιά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της Αίγινας. Αναλυτικά οι πίνακες για το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Συμβούλια των Κοινοτήτων.

dimotiko-simvoulio-aeginas-apotelesmata.jpg
Επιμέλεια Σαράντης Ευσταθόπουλος.
Με την υπ' αριθμόν 3991/2023 απόφασή του, η οποία δημοσιεύθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2023, το Πρωτοδικείο Πειραιά επικύρωσε τα τελικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023. Με την παραπάνω απόφαση επικυρώνεται η σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου και κοινοτικών συμβουλίων, που είχε από την πρώτη στιγμή δημοσιεύσει το AeginaPortal. 
 
Η μοναδική εκκρεμότητα που έμενε να λυθεί ήταν το πρόσωπο που θα καταλάμβανε την δέκατη όγδοη θέση στο δημοτικό συμβούλιο για την παράταξη του Δημάρχου, Γιάννη Ζορμπά, καθώς μετά την καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης, υπήρχε ισοψηφία μεταξύ των υποψηφίων συμβούλων Νικολάου Βλαστού και Στυλιανού Λαμπαδάριου. Όπως περιγράφεται στην απόφαση, μετά από κλήρωση που διεξήχθει, δημοτικός σύμβουλος αναδεικνύεται ο κύριος Νικόλαος Βλαστός.

Τέλος, τονίζεται ότι διεξήχθησαν κληρώσεις για όλες τις ισοψηφίες μεταξύ υποψηφίων, με τις οποίες κληρώσεις καθορίστηκε η οριστική σειρά προτεραιότητας, όλων των αναπληρωματικών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Στους πίνακες που ακολουθούν, η θέση του κάθε υποψηφίου έχει υπολογιστεί λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα των κληρώσεων αυτών.
 
zorbas-final.jpg
alexiou-final.jpg
ilias-final.jpg
zorbas-koinotites.jpg
alexiou-koinotites.jpg
ilias-koinotites.jpgg

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την απόφαση εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png