"Χρωματοστρόβιλος". Εικαστική έκθεση της Εύης Μεζίνη στο studio "Φωτογραφία και Τέχνη".

Το studio "Φωτογραφία και Τέχνη" βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα έκθεση της εικαστικού και επιχειρηματία κ.Εύης Μεζίνη με τίτλο "Χρωματοστρόβιλος".

Την ονοματοδοσία των τίτλων έχει αναλάβει ο συγγραφέας, ποιητής και εκπαιδευτικός κ.Κώστας Σταυρόπουλος. Έργα μεικτής τεχνικής σε καμβά, εμπνευσμένα από το βάθος αλλά και την επιφάνεια κάθε μορφής συναισθημάτων, εσωτερικών συγκρούσεων, δράσεων και εντάσεων, αποδιδόμενα εικαστικά ως πράξεις αυτόνομες, ως δηλώσεις για την ερμηνεία της ύπαρξης του ανθρώπου.

Η Φωτογραφία και η Ζωγραφική ως εικαστικές τέχνες, ενώνονται από τη φύση τους με ισχυρούς δεσμούς. Αλληλοσυμπληρώνονται, αντανακλώντας παρόμοιες προσλήψεις του κόσμου, με διαφορετικό τρόπο η κάθε μία.

Εγκαίνια: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ώρα 20:30 Χώρος: Φωτογραφία και Τέχνη, Αίγινα (Κυβερνείου 12) Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22970.23406


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png