Προστασία προσωπικών δεδομένων

To Aegina Portal δεν συλλέγει προσωπικά στοιχεία και δεδομένα.
Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα aeginaportal.gr (Aegina Portal) - Γεώργιος Στριγάρης - Διαδικτυακές Εφαρμογές, που εδρεύει στην Αίγινα, στην οδό Αντωνίου Πελεκάνου 8 - Τ.Κ. 18010 - ΔΟΥ A’ Πειραιά και τηλ. 2297025627, δεν απαιτεί από τους επισκέπτες του ιστότοπου την καταχώρηση των διακριτικών τους στοιχείων: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Πόλη, Τηλέφωνο κτλ.

To aeginaportal.gr έχει απενεργοποιήσει κάθε δυνατότητα σύνδεσης με το cms που χρησιμοποιεί ως εφαρμογή και δεν δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα εγγραφής, καθώς δεν παρέχει υπηρεσίες ή μαζικούς τρόπους επικοινωνίας (πχ newsletter με αποστολή email) που να το απαιτούν.

Το aeginaportal.gr σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιεί κάποιο αρχείο ή βάση δεδομένων στην οποία καταχωρούνται προσωπικά δεδομένα οποιασδήποτε μορφής.

Πληροφορίες για την αγορά διαφημιστικών υπηρεσιών και αγγελιών.
Το Aegina Portal δεν δημιουργεί ηλεκτρονικές ή άλλες λίστες για συναλλαγές με τους χρήστες που αγοράζουν διαφημιστικές υπηρεσίες ή αγγελίες. Καταγράφονται μόνο τα απαραίτητα από τον νόμο στοιχεία για την έκδοση χειρόγραφου τιμολογίου, όπως η επωνυμία, το ΑΦΜ, η διεύθυνση, ΔΟΥ και αντικείμενο δραστηριότητας.

Διαφημιστική προβολή:

Η διαφημιστική προβολή, που αποτελείται από καταχώρηση στην ενότητα "Κατάλογος Επιχειρήσεων", διαφημιστικά banners διαφόρων μεγεθών και άλλο προωθητικό υλικό σε διάφορα σημεία του ιστότοπου, ως υπηρεσία απευθύνεται σε επιχειρήσεις οι οποίες έχουν δηλώσει την συγκατάθεσή τους για την δημοσίευση στοιχείων όπως: επωνυμία, οδός, αριθμός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας, τηλέφωνο κινητό και σταθερό, email, ονοματεπώνυμο ιδιοκτήτη, υπεύθυνου επικοινωνίας, θέση στον ηλεκτρονικό χάρτη της Google Map, κείμενο που περιγράφει την δραστηριότητα της επιχείρησης. Η διάρκεια της δημοσίευσης αυτών στων στοιχείων, εξαρτάται από τη διάρκεια της διαφημιστικής προβολής που έχει συμφωνηθεί.

Μικρές αγγελίες:

Για τα στοιχεία επικοινωνίας, που αποτελούνται συνήθως από ένα ή δύο αριθμούς τηλεφώνου, τα οποία δημοσιεύονται στην ενότητα "Μικρές Αγγελίες",  ο συντάκτης της αγγελίας έχει δώσει την συγκατάθεσή του, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με τους επισκέπτες του Aegina Portal. Η διάρκεια της αγγελίας και άρα η διάρκεια δημοσίευσης των τηλεφωνικών αριθμών ορίζεται από τον χρόνο που έχει συμφωνηθεί ή μέχρι να εκπληρωθεί ο σκοπός της δημοσίευσής της.

Το ενημερωτικό περιεχόμενο:
Το περιεχόμενο του Aegina Portal είναι πρωτογενές και αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας. Σε κάθε περίπτωση τα πρόσωπα που εμφανίζονται είτε σε video, είτε σε φωτογραφίες από εκδηλώσεις, συνεντεύξεις στο studio του ραδιοφώνου, κάλυψη αυτοδιοικητικών επιτροπών, δημοτικών συμβουλίων, ρεπορτάζ, αθλητικών γεγονότων και άλλων ειδήσεων ή ενημερωτικών εκπομπών, έχουν ενημερωθεί ότι η δημοσίευση θα γίνει στον ενημερωτικό ιστότοπο, για λόγους που αφορούν την ενημέρωση, αποκλειστικά και μόνο. Το Aegina Portal σέβεται απόλυτα και έχει προσαρμόσει τις πρακτικές τους βάσει των εξαιρέσεων που προβλέπει η ελληνική νομοθεσία, καθώς και ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Ελευθερία έκφρασης και πληροφόρησης.

Οι φωτογραφίες και το οπτικοακουστικό υλικό που συνοδεύει τα κείμενα του Aegina Portal, είναι αμιγώς προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας, που στόχο έχει αποκλειστικά και μόνο την ενημέρωση των επισκεπτών του Aegina Portal. Το Aegina Portal καταβάλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που θα μπορούσαν να προκύπτουν από οπτικοακουστικό υλικό να αποκρύπτονται με διάφορες τεχνικές.

Διάθεση φωτογραφιών, videos και άλλου περιεχομένου σε τρίτους.
Το Aegina Portal σε καμία περίπτωση δεν διαθέτει το πρωτογενές του περιεχόμενο, video, φωτογραφίες, κείμενο ή ηχητικά ενημερωτικά αρχεία σε ιστοσελίδες τρίτων και δεν φέρει καμία ευθύνη αν αυτό το υλικό αποτελέσει κλοπή περιεχομένου πνευματικής ιδιοκτησίας. Το Aegina Portal καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποτρέπει τέτοιου είδους περιστατικά. Σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι περιεχόμενό του χρησιμοποιείται χωρίς εξουσιοδότηση από τρίτους επικοινωνεί με τον διαχειριστή της ιστοσελίδας ζητώντας να αφαιρέσει αυτό το περιεχόμενο. Τέλος, τόσο το ενημερωτικό φωτογραφικό φωτογραφικό υλικό, όσο και τα videos δημοσιεύονται αποκλειστικά και μόνο στους διακομιστές του Aegina Porlal ώστε να υπάρχει απόλυτος έλεγχος του περιεχομένου

Αφαίρεση περιεχομένου - δικαίωμα στη λήθη.
Λόγω του τοπικού χαρακτήρα των ειδήσεων του Aegina Portal και της λήψης συγκατάθεσης από όσους συμμετέχουν για ενημερωτικούς λόγους, στο περιεχόμενο του Aegina Portal, οι πληροφορίες του περιεχομένου εξαρτώνται άμεσα από τον σεβασμό και την τήρηση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα. Ωστόσο, αν χρειαστεί λόγω των συνθηκών, να αφαιρεθεί περιεχόμενο αυτό μπορεί να ζητηθεί από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Το Aegina Portal, σέβεται απόλυτα το δικαίωμα στη λήθη, για την απομάκρυνση περιεχομένου. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας Γεώργιο Στριγάρη στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση IP.
Η διεύθυνση IP συλλέγεται και καταγράφετε σε log files, κάθε φορά που έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας στα αρχεία καταγραφής του διακομιστή ιστού, στα αρχεία καταγραφής του λογισμικού ασφαλείας και στα αρχεία καταγραφής του συστήματος λήψης. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την εξασφάλιση της ασφάλειας του ιστοτόπου μας και για την αποφυγή καταχρήσεων.

Cookies
Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στην περιοχή Πολιτική Cookies

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή παράπονο μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε στο Aegina Portal στη ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσης, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στις αρμόδιες αρχές για να υποβάλλεται, παράπονα ή παρατηρήσεις. Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Κηφισίας 1-3, Т.К. 115 23, Αθήνα ή στην ιστοσελίδα www.dpa.gr.

Διατηρούμε το δικαίωμα να προσθέσουμε, να αφαιρέσουμε ή να τροποποιήσουμε οποιαδήποτε ενότητα, άρθρο ή παράγραφο των Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων  χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η ημερομηνία στην κορυφή του εγγράφου ενημερώνεται κατά την τελευταία ημερομηνία τροποποίησης. Όλες οι αλλαγές γίνονται αμέσως. Σας συνιστούμε να διαβάζετε περιοδικά αυτήν τη σελίδα για να ενημερώνεστε σχετικά με τους όρους χρήσης.