Τι δήλωσαν ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. της Ν.Δ. Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης και η υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων κ. Καίτη Σαλπέα για την νίκη της Ν.Δ. στην Αίγινα.

20230625_220241-nd-2.jpg

Με την Νέα Δημοκρατία να  καταγράφει και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ποσοστό που έφτασε το 52% στην Αίγινα, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. της Ν.Δ. Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης και η υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων της ΔΗΜ.Τ.Ο. της Ν.Δ. Αίγινας, κ. Καίτη Σαλπέα, μιλώντας χθες το βράδυ στο Aegina Portal, ευχαρίστησαν του πολίτες του νησιού για την επιλογή τους και τα μέλη του Δ.Σ. για τις προσπάθειες που κατέβαλαν. 


Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. της Ν.Δ. Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης δήλωσε στο Aegina Portal: "
Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, οι έλληνες πολίτες και αιγινήτες πολίτες, επέλεξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρωθυπουργό τους και την Νέα Δημοκρατία για κυβέρνησή τους, κάνοντας ξεκάθαρο πως μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν να εγγυηθούν ισχυρή κυβέρνηση, ισχυρό κράτος και ανάπτυξη για τη χώρα μας. 

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης για τη βοήθεια τους σε αυτές τις εκλογές, τόσο και όλους τους ψηφοφόρους φίλους και μη  της Νέας Δημοκρατίας γι’ αυτή τους την επιλογή. Σας ευχαριστούμε πολύ". 

20230625_220241-nd-4.jpg
Η κ. Καίτη Σαλπέα είπε σχετικά:
"Για μία ακόμη συνεχόμενη φορά μετά την 21 Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία εδώ στην Αίγινα, έδειξε ακόμα πιο ψηλά τη δύναμη της. Η Τοπική μας με τον πρόεδρο τον Παναγιώτη τον Κασιμάκη και τα περισσότερα από τα μέλη του Δ.Σ. μας δουλέψαμε με δύναμη, με πολλή ηρεμία και ευγένεια, κατορθώσαμε και περάσαμε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Είμαστε για άλλη μία φορά μπροστά. Ζήτω ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Ζήτω η Νέα Δημοκρατία!".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png