Την πρόσληψη έξι ατόμων, ως έκτακτο προσωπικό, αποφάσισε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας.

limeniko-tameio.jpg
Σχετικά με την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το έτος 2024, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, που συνεδρίασε στις 27 Φεβρουαρίου 2024. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πιο συγκεκριμένα, με βάση της εισήγηση του προέδρου κ. Γιάννη Ζορμπά, και το σχετικό από 15-02-2024 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, αναφορικά με την αποστολή αιτημάτων των ΟΤΑ α’ και β΄ βαθμού και τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου αυτών για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για το έτος 2024, κρίθηκε αναγκαίο να γίνει στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για το έτος 2024, διότι το υπάρχον προσωπικό δεν επαρκεί για να καλύψει τις επιτακτικές ανάγκες στην καθαριότητα, τόσο στο λιμάνι της Αίγινας, όσο και στα λιμάνια Σουβάλας, Αγ. Μαρίνας, Πέρδικας και  Αγκιστρίου, λιμανιών με μεγάλη επιβατική και τουριστική κίνηση καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους.


Το προτεινόμενο να προσληφθεί προσωπικό  με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με κάλυψη της δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου για την χρονική διάρκεια μέχρι οκτώ μήνες είναι: Έξι άτομα προσωπικό καθαριότητας εξωτερικών χώρων ΥΕ για τα λιμάνια δικαιοδοσίας Δ.Λ.Τ. Αίγινας.

Για την πρόσληψη του έκτακτου προσωπικού, συνολικού αριθμού έξι τόμων υπάρχει σχετική πρόβλεψη στον Προϋπολογισμό έτους 2024 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας και η δαπάνη θα βαρύνει, μαζί με τις κρατήσεις θα βαρύνει τους σχετικούς κωδικούς.

Το Διοικητικό συμβούλιο με 7 θετικές ψήφους, επί 8 παρισταμένων μελών, επί συνόλου 9, αποφάσισε ότι αποδέχεται την εισήγηση του Προέδρου. 

Σύμφωνα με το απόσπασμα του πρακτικού της συνεδρίασης, ο κ. Σταμάτης Μαρμαρινός δήλωσε παρών, καθώς θεωρεί ότι η σύνθεση του Δ.Λ.Τ. Αίγινας δεν είναι σύννομη για τους εξής λόγους: 

1) Δεν πληροί την ποσόστωση του 1/3 στις γυναίκες μέλη.
2) Από τα μέλη που όρισε ο Δήμος του Αγκιστρίου ο κ. Δέδες Ευάγγελος δεν είναι δημότης Αγκιστρίου.
3) Ότι ο Δήμος Αγκιστρίου έπρεπε να ορίσει τέσσερα μέλη αντί τριών που όρισε και τέσσερα ο Δήμος Αίγινας αντί των πέντε που ορίστηκαν, επειδή είναι διαδημοτικό.
4) Εάν ο Δήμος Αγκιστρίου απωλέσει το δικαίωμα του τέταρτου μέλους, θεωρεί ότι το τέταρτο μέλος πρέπει να οριστεί από την Αντιπολίτευση.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png